Dit event is al begonnen/geweest.

NMLK: 10 years anniversary party!

NMLK: 10 years anniversary party!

Amsterdam
21.00 - 04.00
Uitgelicht

Deelnemers 375 / 375

Datum:
Zaterdag 13 dec - zondag 14 dec 2014 2014-12-13T21:00:00+01:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 100 - max. 375

Deelnemers 375 / 375

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Uitleg kosten:
Jubileumfeest inclusief Live-band, DJ's welkomstbubbels en in bijzondere en legendarische locatie in Amsterdam. Uitstekend bereikbaar: Parkeren voor de deur (na 23.00 gratis) en 5 min vanaf CS Amsterdam.
 

Omschrijving

Image

NMLK staat al 10 jaar garant voor tienduizenden avontuurlijke, originele en nieuwe activiteiten die mensen verbindt en samenbrengt. Ons 10-jarig bestaan is een mijlpaal dat we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijd voor een feestje! Ons jubileumfeest vindt plaats in een legendarische locatie met o.a. een live-band EN de beste DJ's. Er is ruimte genoeg om te dansen, maar ook om te ontmoeten en te loungen. Dresscode: Get into the Glow (neonkleuren). Celebrate 10 years of good time with us! Natuurlijk zijn er ook kaarten voor vrienden beschikbaar.

Pre-Glow Borrel
Ben je net nieuw hier of wil je je gewoon laten versieren met een glow boa, glow bretels, glow tropdas, glow hoed, glow pruik, glow ketting, glow zonnebrillen, glow handschoenen, glow nagellak, glow haarspray, glow oogwinpers, glow lippenstift, . Kom dan naar de Pre-Glow Celebration Borrel en laat je versieren door professionele Glowers. De Glowborrel is een uitstekende ijsbreker. >
Klik hier en meld je aan (alleen zichtbaar voor deelnemers met kaart(en)
Image

Samen Reizen
Vanuit allen hoeken van het land komen Nieuwe Mensen naar dit jubileumfeest. Samen reizen maakt het allemaal nog leuker. Plaats een samen reizen reactie en de voorpret kan beginnen. De feestlocatie is uitstekend bereikbaar op 5 min vanaf CS Amsterdam (nachtnet elk uur naar alle grote steden) en met de auto voor de deur GRATIS parkeren vanaf 23.00 uur (daarvoor € 1,30 per uur). Uitgebreide reistips met overzicht als je bent aangemeld.

Image Legendarische toplocatie (goed bereikbaar!)
Image Happy people 25 - 45 jr Wink
Image Live-band & DJ's on stage
Image Persoonlijk ontvangst met bubbels
Image Feesten, dansen, en ontmoeten
Image Nieuwe Mensen 2004 - 2014
> Deel dit jubileumfeest op Facebook!

Aanmelden 10 years anniversary party!
Celebrate 10 years of good time with us! Ook kaarten voor ex NMLK leden en vrienden beschikbaar

Stel een vraag