Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

(2de) Ronde

(2de) Ronde

Organisator: RichardCgers
Nijmegen
19.45 - 22.00

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Nijmegen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 22,00
Uitleg kosten:
Ticket prijs incl service kosten. Consumpties komen hier nog bij
 

Omschrijving

Update 15-11: Het concert gaat door! Wel vindt de show noodzakelijkerwijs plaats in een seated setting. Alleen op deze manier is het toegestaan.

Update 17-10: Uitverkocht

Rondé komt weer naar Doornroosje met hun dansbare en aanstekelijke indiepop.
Rondé, een vijfkoppige formatie bestaande uit zangeres Rikki Borgelt, gitarist Armel Paap, toetsenist Adriaan Persons, bassist Cas Oomen en drummer Sharon Zarr bracht in 2016 hun debuutalbum uit, waarvan het aanstekelijke nummer ‘Naturally’ een grote hit werd.

In 2019 was mijn eerste kennismaking met Rondé, een optreden waar ze een heus feestje van wisten te bouwen. Kortom, tijd voor de 2de Rondé Wink .

Radiozender 3FM is groot fan van de kwaliteitspop van RONDÉ en bekroonde maar liefst drie singles van de band tot megahit te weten ‘Run’, ‘We Are One’en ‘Why Do You Care?’. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtourin het najaar van 2018 bracht het Utrechtse vijftal het jaar erna een nieuwe plaat uit, waarvan de aanstekelijke popsong ‘Calling’ als eerste single al goed ontvangen werd en het tot 3FM Megahit én Radio 2 Topsong schopte. Het in Berlijn opgenomen album genaamd Flourish is een lichtvoetige, poppy plaat die ook ruimte maakt voor integere en persoonlijke verhalen en de band laat hiermee duidelijk zien hoe veel ze gegroeid zijn in de afgelopen jaren.

Ga je gezellig mee?

Top als je erbij bent.

Stel een vraag