Dit event is al begonnen/geweest.

3d Borrel- en Spelletjesavond

3d Borrel- en Spelletjesavond

Online
19.30 - 21.30

Deelnemers 4 / 25

Plaats:
Online
Deelnemers:
Min. 4 - max. 25

Deelnemers 4 / 25

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 1,00
Uitleg kosten:
Bijdrage voor de betaalde 3D omgeving
 

Omschrijving

Zin om een avondje te ontspannen met gezellige mensen?

In het midden van de week is het fijn om even stoom af te blazen door samen te borrelen, wat bij te kletsen of misschien een spel te spelen. Een vast moment in de week om even de tijd te nemen om weer eens wat nieuwe mensen te ontmoeten.

Dat is precies wat we gaan doen, maar dan online! Niet in een massale videochat waarin we elkaar aanstaren totdat er wat gezegd wordt, maar in een heuse 3D wereld. Een realistisch wereld, waarin je kunt rondlopen, elkaar tegenkomt en met elkaar in gesprek gaat. Samen of in kleine groepjes. Je kunt je verdelen en je hoort ook alleen de mensen die bij je in de buurt staan, net als in het echt. Vind je het leuk om met een paar mensen een spel te spelen? Ontmoet elkaar hier, zoek een plekje en maak het gezellig.

We gebruiken de omgeving al een tijdje en het werkt echt. Deze wekelijkse borrel is bedoeld om elkaar regelmatig opnieuw te ontmoeten. Kom langs met de inloop of wanneer het jou uitkomt om even te buurten. Er is geen vast programma.

Deze 3D wereld als ontmoetingsruimte werkt uitsluitend via een computer met Chrome browser en niet via de telefoon of tablet. Maar een telefoon of tablet kun je juist weer goed gebruiken om gezamenlijk een online spelletjes te spelen, terwijl je elkaar hier ontmoet en bij het kampvuur of aan het water zit.

LET OP: Test de omgeving als je jezelf hebt ingeschreven eerst even uit, alvorens geld over te maken. Gebruik voor testen en toegang de link bij de adresgegevens. Probeer het meteen even uit om teleurstelling op de avond zelf te voorkomen. Vooral oudere computers blijken nogal eens problemen met de omgeving te hebben, maar dit geeft het platform aan het begin meteen aan. Dus binnen een minuut weet je zeker of alles voor jou werkt.
  •     31 May om 23:23 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     31 May om 11:27 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 May om 18:02 Drenthe
    heeft zich aangemeld.
  •     29 May om 09:14 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag