Dit event is al begonnen/geweest.

Boijmans Ahoy Drive Thru Museum

Boijmans Ahoy Drive Thru Museum

Rotterdam
20.00 - 21.30

Deelnemers 6 / 8

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 6 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 7,50
Uitleg kosten:
Deelname aan Drive Thru na aanmelden a.u.b. DIRECT OVERMAKEN met vermelding van je NMLK naam en de vermelding Ahoy
 

Omschrijving

In het donker met een auto door het museum en de kunst bekijken d.m.v. je koplampen erop te schijnen. Deze unieke ervaring biedt museum Boijmans van Beuningen in samenwerking met Ahoy Rotterdam

Met een elektrische auto rijden we zelf door hal 1 van Ahoy een oppervlakte van 10.000m2 gevuld met ruim 50 bijzondere en spraakmakende kunstwerken. Twee iconen van Rotterdam werken samen en bieden een ervaring om nooit te vergeten, exclusief voor deze tijd en inclusief voor iedereen. Naast ruim vijftig kunstwerken uit de internationaal befaamde collectie van Museum Boijmans Van Beuningen zijn ook enkele kunstenaars uitgenodigd om deel te nemen aan deze verrassende tentoonstelling.

De tentoonstelling is naar een idee van Ted Noten. De expositie toont naast enkele wereldberoemde werken uit de collectie van Boijmans Van Beuningen ook installaties van hedendaagse kunstenaars die Rotterdam tot kunststad maken en ons doen nadenken over hoe mensen zich verhouden tot hun natuurlijke omgeving.

Het Boijmans Ahoy drive-thru museum is alleen toegankelijk voor elektrische auto’s. We zullen gebruik maken van een elektrische BMW of MINI Cooper leenauto. Deze worden ter beschikking gesteld door Breeman BMW&MINI. Voor gebruik van de leenauto’s krijgen we (twee bestuurders) vooraf instructies over het gebruik van de auto en maken we eerst een proefrit op het testparcours. Daarna sluiten we aan voor de entree naar de tentoonstelling.

De route duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Bij de kunstwerken is een apart parkeervak om het kunstwerk op het gemak te kunnen bekijken. Na afloop kunnen we nog wat drinken op het terras van het Transit (speciaal privé terras).

Ook deze keer heb ik weer korting geregeld, de tickets zijn voor de speciale prijs van € 7,50 aangeschaft i.p.v. de oorspronkelijke prijs van € 14,50.
  •     21 August om 19:47 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     20 August om 18:10 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 August om 08:11 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 August om 06:59 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 17:34 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 17:25 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 17:03 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 17:02 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 17:00 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 16:55 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag