Dit event is al begonnen/geweest.
Recreatie & Ontspanning

Bredase Smaakloop (Afgelast)

Bredase Smaakloop (Afgelast)

Organisator: Jason
Breda
17.30 - 19.00

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Indicatie van de kosten voor hapjes en drankjes je bepaalt zelf wat je uitgeeft (zie omschrijving bij activiteit)
 

Omschrijving

Een echte culinaire wandeling door het centrum van Breda. Op een volledig veilige manier kan jij bij zes Bredase horeca-zaken, op zaterdag 6 februari tot 19.00u heerlijke hapjes afhalen en hen helpen de lockdown door te komen! Als je de deelnemende restaurants op volgorde afloopt heb je precies 10.000 stappen te pakken, en zes culinaire hapjes gegeten om jezelf te belonen.
De deelnemende restaurants zijn:

- Big Belle Bar
- Radio Pannekoek
- T-Huis
- The Tiger Club
- Colins
- De Botanist

In plaats van een normale afhaal bij één gelegenheid, kan je dit weekend zes hapjes bij zes gelegenheden afhalen.
Dit staat qua hoeveelheid gelijk aan één normale maaltijd. Zo heb je een lekkere gezonde wandeling en kan je de thuis-kookkunsten even ontsnappen!

10.000 stappen is ongeveer zeven kilometer, wat volgens meneer Google 1.30u lopen is. Dat betekent dat als je alle zes de hapjes wilt proeven, je niet later moet starten dan 17.30u. Lang genoeg lopen om vol genoegen “nou nou sjonge jonge wa ‘n end” te mogen zeggen, maar niet zo lang om er eerder mee te hoeven stoppen.

𝐊𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧:
Je betaalt bij iedere horecagelegenheid jouw hapje, de prijzen liggen tussen 5 en 7 euro per hapje. Uiteraard hoef je niet bij elke horecagelegenheid iets te bestellen, je kiest daar waar je iets lekkers ziet
𝐕𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝:
Er is met de gemeente overlegd hoe ze het zo veilig als mogelijk kunnen laten plaatsvinden, daarom zijn er wat richtlijnen:
➸ Voor de stands die allemaal in de verse buitenlucht voor de deur van de horecazaak staan zie je tape op de grond die precies aangeeft waar je mag wachten zodat je twee meter afstand kan bewaren.
➸ Ze vragen je met klem om NIET bij de stands te blijven “hangen” en door te lopen met je hapje.
➸ Betalen doe je contactloos via pin.
➸ Verder zijn alle algemene geldende corona regels van kracht, zoals een mondkapje op in de wachtrij, je houdt 1,5m afstand van anderen en je blijft thuis bij klachten.

We lopen per 2 personen op gepaste afstand van elkaar. De wandeling duurt tot 19:00 uur dus je bent ruim voor de avondklok weer thuis.

Uitgelicht

Stel een vraag  

<