Dit event is al begonnen/geweest.

Comedy Night

Comedy Night

Leeuwarden
20.00 - 22.00

Deelnemers 8 / 8

Plaats:
Leeuwarden - Friesland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 8 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 16,00
Uitleg kosten:
Ticket
 

Omschrijving

Op donderdag 24 februari is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe editie van Comedytunes Comedy Night in Neushoorn. Dit wordt een avond waarbij je lachspieren goed getraind worden, deze editie ook weer een hele fijne line-up; Silvester Zwaneveld, Adam Fields, Fuad Hassen en Patrick Meijer.

Silvester Zwaneveld
Silvester werd geboren op 3 november 1969 in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen. Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot lachburgemeester. In Utrecht is hij ook een van de vaste gezichten van het Comedyhuis. Patrick Meijer; de Arnold Bruggink van de comedy. Als je hem een keer hebt zien spelen zal je hem nooit meer vergeten.

Fuad Hassen
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Fuad won in 2013 de finale van de Cameretten festival. Waar Fuad op het podium staat is het feest elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Remmende voorsprong. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Fuad een comedian die je niet snel vergeet.

Adam Fields
Adam Fields oorspronkelijk uit Londen en nu woonachtig in Amsterdam is een comedian met jarenlange ervaring. Zijn typische Britse humor valt overal goed in theaters op festivals of op bedrijfsevenementen. Bij Adam krijgt iedereen tranen in de ogen van het lachen. Adam speelt door heel Europa van Parijs tot aan Barcelona van London tot aan Oslo, maar zijn vaste comedy-thuishonk blijft altijd nog het Comedy Cafe in Amsterdam.
  •     24 February om 15:30 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 January om 19:55 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 January om 07:22 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     23 January om 12:02 Drenthe
    heeft zich aangemeld.
  •     19 January om 05:51 Groningen
    heeft zich aangemeld.
  •     08 January om 21:34 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     12 December om 10:44 Flevoland
    heeft zich aangemeld.
  •     09 December om 23:26 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     23 November om 20:12 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     22 November om 20:52 Drenthe
    heeft zich aangemeld.
  •     28 October om 20:40 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     27 October om 23:05 Friesland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag