Dit event is al begonnen/geweest.

Comedyhuis Comedynight

Comedyhuis Comedynight

Tilburg
20.00 - 23.30

Deelnemers 6 / 12

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 12

Deelnemers 6 / 12

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Kaartje kost 10,- euro. Ik ga zaterdag 20-2-16 kaartjes halen, dus zorg dat het bedrag uiterlijk vrijdag 19-2-16 op mijn rekening staat.
 

Omschrijving

Het wordt weer lachen op zaterdag 27 februari tijdens de stand-up comedyshow in Café Bolle in Tilburg. Want ook deze keer neemt het Comedyhuis in Utrecht een paar geweldige grappenmakers mee, en deze keer zijn ze nog bekend van tv ook!

Zo zal onder meer Ruud Smulders langskomen, die op BNN te bewonderen is bij improvisatieshow De Alpaca’s, de opvolgers van De Lama’s. Maar Ruud is niet alleen op tv een van de grappigste mensen die je ooit hebt gezien: hij is ook een geweldige comedian met bizarre hersenspinsels en een mimiek waar je moe van wordt.

Ook Lambert-Jan Koops heeft als comedian zijn strepen inmiddels wel verdiend. Hij won in 2005 de Culture Comedy Award en werd daarna een vast lid van de Comedy Explosion. Ook toerde hij jarenlang met verschillende solo-shows door het land. Tegenwoordig is hij lid van het Comedyhuis en als stand-up comedian regelmatig op de verschillende podia in het land te vinden met zijn gortdroge grappen en doordenkertjes. Dit jaar knalde hij nog van het scherm af bij East Side Comedy op Omroep Gelderland.

Roel C. Verburg was te zien bij de one-liner show Padoem Patsss op NPO3 maar heeft nog veel meer in zijn mars! Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Lange tijd vaste gast bij Giel Beelens Freaknacht op 3FM en tevens bekend als "Slechtste Rapper Van De Straat": Roel is van alle markten thuis. Of zoals Giel Beelen zei: Fucking grappig! Speelde op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross, Lowlands, en het Utrecht International Comedy Festival.

Wat is stand-up comedy?
Stand-up comedy is een uit Engeland en Amerika overgewaaide kunstvorm die lijkt op cabaret maar die net even anders (en véél leuker is). De avond staat onder leiding van een master of ceremonies (oftewel een MC) en in plaats van één artiest treden op een avond meerdere grappenmakers op. Ook speelt improvisatie met de zaal vaak een grote rol tijdens stand-up comedy optredens. Humor op het scherpst van de snede dus!

Over het Comedyhuis
Het Comedyhuis bestaat uit tien ervaren comedians met wortels in Utrecht. Samen geven zij maandelijkse optredens in TivoliVredenburg en vele andere plekken in heel het land. Ook organiseert het Comedyhuis het Utrecht International Comedy Festival, met de beste grappenmakers uit binnen- en buitenland.

Stel een vraag