Dit event is al begonnen/geweest.

3d Spelletjesavond in het Bos

3d Spelletjesavond in het Bos

Online
19.30 - 21.30

Deelnemers 4 / 25

Plaats:
Online
Deelnemers:
Min. 4 - max. 25

Deelnemers 4 / 25

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 1,00
Uitleg kosten:
Bijdrage voor de betaalde 3D omgeving
 

Omschrijving

Zin om een avondje te ontspannen met gezellige mensen en om samen een paar leuke spelletjes te spelen?

Vanavond gaan we daarom naar een kamp in een mooi bos. Compleet met tenten, een kampvuur en een prachtige omgeving om in rond te struinen. Een volledige 3D wereld, waar ruimte is voor 25 man en genoeg te ontdekken valt. Iedereen kan er zijn eigen weg gaan, gezamenlijk wat kletsen, een wandeling maken, of online een spelletje spelen. Er zijn tal van plekken, waar je in kleine groepjes met elkaar online een spel kunt spelen, maar ook in het bos kun je samen weerwolven, verstoppertje spelen of gewoon een bal overgooien.

Alles is laagdrempelig en bedoeld om een keer te komen kijken, maar vooral om het een avondje samen naar je zin te hebben. We zullen deze avond regelmatig herhalen, zodat je elkaar geregeld kunt blijven ontmoeten.

Kom je het ook een keer uitproberen? Net als in het echt verspreiden de mensen zich over het bos en is het totaal niet massaal met zoveel mensen, maar is er juist genoeg ruimte en geeft het voldoende afwisseling met de verschillende mensen die zich inschrijven.

De volgende spellen zijn bij mij bekend, maar geef in de opmerkingen vooral je eigen spellen op die je online gezamenlijk zou willen spelen (met bijbehorende URL):
- Codenames
- Azul
- Splendor
- Klaverjassen
- Weerwolven

Deze 3D wereld als ontmoetingsruimte werkt uitsluitend via een computer met Chrome browser en niet via de telefoon of tablet. Maar een telefoon of tablet kun je juist weer goed gebruiken om gezamenlijk een online spelletjes te spelen, terwijl je elkaar hier ontmoet en bij het kampvuur of aan het water zit.

LET OP: Test de omgeving als je jezelf hebt ingeschreven eerst even uit, alvorens geld over te maken. Gebruik voor testen en toegang de link bij de adresgegevens. Probeer het meteen even uit om teleurstelling op de avond zelf te voorkomen. Vooral oudere computers blijken nogal eens problemen met de omgeving te hebben, maar dit geeft het platform aan het begin meteen aan. Dus binnen een minuut weet je zeker of alles voor jou werkt.
  •     17 May om 16:17 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 May om 11:14 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     15 May om 14:02 Zeeland
    heeft zich aangemeld.
  •     11 May om 19:46 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     08 May om 22:55 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     21 April om 10:26 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     18 April om 19:30 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     18 April om 15:44 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag