Recreatie & Ontspanning

De Klucht van Serge1

De Klucht van Serge1

Organisator: Serge1
Zevenhuizen
19.30 - 21.30

Deelnemers 6 / 30 (min. 12)

Plaats:
Zevenhuizen - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 12 - max. 30

Deelnemers 6 / 30 (min. 12)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 6 / 30

Minimaal 12

Omschrijving

Na alle creatieve dingen, is het tijd om een avondje te lachen met zijn allen, als begin van het komende Pinksterweekend. Tijdens de Corona lock-downs heb ik deze klucht geschreven om online samen weer eens wat lol te beleven. Geen moeilijke mysteries oplossen, standaard spelletjesavond, maar echt even iets anders. Online is dit ook zeker gelukt en was het een groot succes, dus nu is het tijd om deze show ook eens live te gaan opvoeren. Indertijd lagen we dubbel van de creatieve invullingen en attributen die de verschillende deelnemers meenamen.

Als ik terugdenk aan heel vroeger, zie ik de kluchten voor me van de zaterdagavond. Met coryfeeën als Joop Doderer, Piet Bambergen, Gerard Cox en Joke Bruijs had je een avondje plezier, waar ik als kleine jongen niet teveel over hoefde na te denken. Eén decor, met diverse intriges en verschillende acteurs die steeds op- en afkomen. Lekker afwisselend.

Ik ben er inmiddels achter dat we hele leuke spontane mensen in ons midden hebben, die uitstekend kunnen improviseren en in een rol kruipen. Daarom gaan we gezamenlijk een klucht uitvoeren, bij mij in de woonkamer met allemaal verschillende personages, zodat het weer net zo'n gezellige avond wordt als toen! Tussendoor nemen we regelmatig pauze voor een hapje en een drankje, zodat er nog genoeg gekletst kan worden.

Vanwege het succes en de lol die we als groep met deze avond hadden, is er ook ruimte voor 'publiek'. Ik heb zelf de verhaallijnen uitgewerkt, met verschillende personages en verloop van de avond. Aan jullie om deze teksten te gebruiken en het geheel te laten samenkomen! Je krijgt vooraf het script voor (alleen) jouw rol toegestuurd als PB in de NMLK app. Er zijn 14 rollen van verschillende grootte. Als je zeker weet dat je meedoet, geef dan in een PB naar mij aan hoe creatief je bent met improviseren en waar je voorkeur naar uitgaat (groot, middel, klein of publiek).

Wil je iets speciaals eten of te drinken, kun je dit zelf meenemen. Koffie, thee, water, een hond en kat zijn aanwezig, met inmiddels een steeds grotere collectie aan bier, wijn en chips.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag