Dit event is al begonnen/geweest.
Recreatie & Ontspanning

De Moord in Breda Misdaadroute

De Moord in Breda Misdaadroute

Organisator: Jason
Breda
13.30 - 16.00

Deelnemers 7 / 7

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 7

Deelnemers 7 / 7

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

LET OP DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD !!Niet schrikken er is een vreselijke misdaad gepleegd namelijk een heuse moord op Baron Guus van Liever Rijk dan Aardig in Breda. Echt een klus voor een aantal speurneuzen die op basis van aanwijzingen deze akelige gebeurtenis proberen op te lossen.

Een paar weken geleden werd Breda opgeschrikt door de dood van de steenrijke Baron Guus van Liever Rijk dan Aardig. Nou ja opgeschrikt….veel inwoners waren niet echt verbaasd dat het ontzielde adellijke lijf onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen.

De Baron stond bekend als een intense gierigaard en een ronduit onaardig persoon. Hij ondernam de laatste weken van zijn leven ineens pogingen zijn leven te beteren, het dierenasiel kreeg zomaar een donatie van maar liefst 1 euro. En wie weet speelde er nog veel meer in het leven van de Baron waar niemand weet van had. Hoe dan ook, een gedegen onderzoek is gewenst. In verband met de complexiteit van de zaak vraagt de politie om onze hulp.

We volgen de route, vinden de clues en lossen het mysterie op. Alle antwoorden liggen letterlijk op straat. Aan het einde van de route weet je wie de moord heeft gepleegd en welk wapen door de dader is gebruikt.

In koppeltjes gaan we met behulp van een gids die je mee krijgt waarin 18 clues staan (gewoon op papier dus niet op je telefoon) de route lopen. Vergis je niet het zijn pittige clues, naar schatting doe je ongeveer 2 tot 2,5 uur over deze route.

Alles gaat volgens de Coronaregels, we lopen per twee personen en tussen elk koppeltje zit steeds een starttijd van 5 minuten. Zorg dat je in ieder geval een pen meeneemt.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<