Recreatie & Ontspanning

De Moord in Dordrecht Misdaadroute

De Moord in Dordrecht Misdaadroute

Organisator: Jason
Dordrecht
10.30 - 13.00

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Dordrecht - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 6 / 6

Omschrijving

Mensen er is een vreselijke misdaad gepleegd namelijk een heuse moord op pandjesbaas Dirk den Ooms in Dordrecht. Echt een klus voor een aantal speurneuzen die op basis van aanwijzingen deze akelige gebeurtenis proberen op te lossen.

Enkele dagen geleden trilde Dordt op haar oeroude grondvesten door de dood van de machtige pandjesbaas Dirk den Ooms. Zijn dood, maar vooral de mysterieuze omstandigheden waaronder zijn ontzielde lichaam werd aangetroffen, houden de gemoederen behoorlijk bezig. De geboren Dordtenaar dobberde namelijk op een vlot middenin de Oude Maas, precies tussen Zwijndrecht en Dordrecht in.

Dat Den Ooms op onnatuurlijke wijze aan zijn einde was gekomen, wekte minder verbazing. De pandjesbaas stond bekend als een keiharde zakenman. Vaak werd hem verweten dat hij zijn ziel ‘aan de overkant’ had verkocht, omdat hij zich veelvuldig bemoeide met het opkopen van grond aan de andere oever van de Oude Maas. Maar of dit ‘verraad’ iets met de moord van doen heeft? Wie weet wat er nog meer speelde in het duistere leven van de huisjesmelker. Hoe dan ook, een gedegen onderzoek is gewenst. In verband met de complexiteit van de zaak vraagt de politie om onze hulp. Kan jij erachter komen wie Den Ooms van het leven heeft beroofd?

We volgen de route, vinden de clues en lossen het mysterie op. Alle antwoorden liggen letterlijk op straat. Aan het einde van de route weet je wie de moord heeft gepleegd en welk wapen door de dader is gebruikt.

In koppeltjes gaan we met behulp van een gids die je mee krijgt waarin 19 clues staan (gewoon op papier niet op je telefoon) de route lopen. Vergis je niet het zijn pittige clues, naar schatting doe je ongeveer 2 tot 2,5 uur over deze route.

Alles gaat volgens de Coronaregels, we lopen per twee personen en tussen elk koppeltje zit steeds een starttijd van 5 minuten. Zorg dat je in ieder geval een pen meeneemt.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<