Dit event is al begonnen/geweest.

Dineren in een herberg

Dineren in een herberg

Den Haag
18.00 - 21.00

Deelnemers 16 / 30

Plaats:
Den Haag - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 8 - max. 30

Deelnemers 16 / 30

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 12,50
Uitleg kosten:
Prijs hoofdgerecht, dus excl. voor-, nagerecht, drankjes en/of koffie.
 

Omschrijving

Deze voormalige herberg/smederij is gelegen midden in een Haagse woonwijk. Alleen het uithangbord "Brand" verraadt dat hier iets bijzonders is. Loop door de poort en ga 150 jaar terug in de tijd! Je bent werkelijk in een andere wereld. Een idyllische plek met een overdekte binnenplaats, koetshuis, bar, gezellig restaurant met open haard (alleen op zaterdag voor passanten) en diverse andere ruimtes.

Er wordt een 3-gangen dagmenu geserveerd van een uitstekende kwaliteit voor de schappelijke prijs van 19,50. (2 gangen 16,50)
Dat betekent dat chef-kok Paul op basis van het aantal deelnemers scherp kan inkopen. Vandaar ook het verzoek om alvast 12,50 te betalen voor het hoofdgerecht (dus niet 16,50 of 19,50) om zodoende je deelname definitief te maken. Je kan overigens ter plekke aangeven of je een voorgerecht en/of dessert wil. Drankjes worden afgerekend met munten. Deze zijn aan de bar verkrijgbaar tegen contante betaling voor 2 euro per stuk. Na het eten voor degenen die het betreft het voorgerecht en/of dessert nog even contant afrekenen aan de bar bij onze gastheer Tjopie.
Ben je vegetarisch, heb je dieetwensen of anderszins, laat mij dit dan uiterlijk een week van tevoren weten, dan wordt daar rekening mee gehouden. Het menu wordt ongeveer twee weken van tevoren bekend gemaakt.

Na het diner tafels en stoelen aan de kant en dan voetjes van de vloer met DJ Carlo! Hiervoor kun je je t.z.t. apart opgeven.
N.B. Het dansen gaat alleen door bij minimaal 20 aanmeldingen.

Stel een vraag