Dit event is al begonnen/geweest.

Dineren in het donker

Dineren in het donker

Breda
19.30 - 22.00

Deelnemers 4 / 10 (min. 6)

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 6 - max. 10

Deelnemers 4 / 10 (min. 6)

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 35,50
Uitleg kosten:
Vanwege een reservering die op een gegeven moment niet meer geannuleerd kan worden, graag gelijk na aanmelding betalen!
 

Omschrijving

Een diner in het donker is een volledige avond uit waarbij je gaat genieten van een 4-gangen verrassingsdiner. We worden als groep ontvangen in de bar in het licht, hier zal het concept toelicht worden en wordt de blinde bediening aan ons voorgesteld. Vervolgens gaan we een kort spel met elkaar spelen zonder dat we iets kunnen zien, dit is een grappige start van de avond!

Na het spel gaan we in de polonaise mee met onze ober van de avond naar het diner gedeelte waar het pikkedonker is. Als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties!

Na het diner breekt één van de hoogtepunten van de avond aan. We gaan raden wat we hebben gegeten. Vis en vlees worden hierbij zelfs door elkaar gehaald, dit zal voor vele hilarische situaties zorgen! Mooie foto's zullen uiteindelijk onthullen wat er precies op het menu heeft gestaan.

En voor degenen die bang zijn dat je iets vies te eten gaat krijgen ofzo... hier het tipje van de sluier over het menu.

Neem bijvoorbeeld een trio van ______. Gebakken in de oven samen met en gecombineerd met een heerlijke saus uit eigen keuken. Of de huisgemaakte soep bestaande uit ______. Geserveerd met een krokant ______.

Een langzaam gegaarde ______ met een speciale bereiding van ______ aardappeltjes uit de schil. Samen met een ______ gestoofde huisspecialiteit.

Meer kunnen we over ons heerlijke menu écht niet vertellen. Ook niet over onze eigen dessert creatie van ______ Met een zoete smaakvolle ______

Stel een vraag