Dit event is al begonnen/geweest.

Borrelavond - Een Fascinerend Gesprek

Borrelavond - Een Fascinerend Gesprek

Online
19.30 - 21.30

Deelnemers 3 / 25

Plaats:
Online
Deelnemers:
Min. 3 - max. 25

Deelnemers 3 / 25

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 1,00
Uitleg kosten:
Bijdrage voor de betaalde 3D omgeving
 

Omschrijving

Een gezellige borrelavond om leuke nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Ook al kan het nog niet in het echte leven, hier online heb ik een leuke 3D omgeving gevonden, waar we elkaar op een tropisch eiland tegenkomen.

Je kunt hier echt gesprekken voeren met elkaar. Wil je niet dat iedereen het hoort, kun je zelfs even apart gaan zitten samen. Het werkt echt en zorgt voor een hele leuke ervaring die natuurlijk overkomt. Probeer het een keertje met ons uit en neem de tijd voor weer eens een goed gesprek.

Voor het fascinerende gesprek ontmoeten we elkaar in een bar genaamd de Saloon. Het kan niet missen als je het eiland opkomt, links van de fontein. Wil je liever zelf je gang gaan of op een andere manier met anderen in gesprek, dan zijn er genoeg gelegenheden om elkaar ergens anders op het eiland te ontmoeten. Iedereen is daarom vrij zelf een leuke avond te creëren en langs te komen.

Stel jezelf voor een fascinerend gesprek eens voor dat je maar vijf zinnen hebt om iets over jezelf te vertellen. Vertel je dan je naam en wat je doet, of is er meer dat jou definieert? Wat nu, als je over datgene vertelt wat jou het meeste fascineert? Over dat wat jou bezighoudt, wat jou drijft! Wat zou je dan vertellen?

We willen ook graag meer over de ander te weten komen. Wat zou jij willen weten als je dit allemaal hoort? We stellen vragen voor verdieping en zo proberen we aangrijpende verhalen te ontdekken.

Zou dit niet de mooiste verhalen opleveren? Een gelegenheid om iemand echt wat beter te leren kennen? In de knusse sfeer van de bar Saloon zitten we in klein gezelschap waarbij ruimte is voor dit soort gesprekken. We zorgen ervoor dat iedereen aan de beurt komt en niemand wordt vergeten. Juist in de meest stille mensen schuilen vaak de mooiste verhalen.

Schrijf je in voor een gezellig avondje met mooie verhalen, leuke mensen en een gelegenheid om iemand eens wat beter te leren kennen. Later op de avond is er wellicht nog tijd om samen een strandwandeling te maken of om af te sluiten met spannende verhalen rond het kampvuur. Genoeg gelegenheid voor goede gesprekken, gezelligheid en plezier. Er is veel te ontdekken op het eiland. Geniet van de champagne, samen een partijtje basketbal, of maak er een verkleedpartij van met leuke hoeden. Bedenk alvast wat jou nu eigenlijk fascineert.
  •     03 May om 20:24 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     01 May om 10:08 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 April om 17:31 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     22 April om 22:18 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     19 April om 11:11 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     18 April om 13:07 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag