Dit event is al begonnen/geweest.

Escape room Honeymoon Hotel

Escape room Honeymoon Hotel

Zoetermeer
11.30 - 12.45

Deelnemers 5 / 5

Plaats:
Zoetermeer - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 5

Deelnemers 5 / 5

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 44,75
Uitleg kosten:
Kosten pp bij 4 deelnemers. Graag direct overmaken.
 

Omschrijving

Stap binnen in het Honeymoon Hotel, een mysterieuze plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De lobby, sfeervol verlicht door een stijlvolle kroonluchter, ademt de nostalgie van de roerige jaren 20. De klanken van een vergeten piano vullen de leegte, terwijl de muren verhalen fluisteren van lang vervlogen tijden.

In een hoek staat een verlaten bagagetrolley, de koffers wachtend op eigenaren die nooit terugkeerden. De gasten en het personeel zijn spoorloos, maar uit een aangrenzende kamer klinkt onmiskenbaar gestommel

Als je goed luistert, lijkt het soms alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld. Is er iemand die je wil helpen, iets wil laten zien? Met iedere stap die je zet, kom je dichter bij de onvermijdelijke ontknoping. Stukje bij beetje ontrafelt zich een bloedstollend verhaal. Ben je bezig met een reddingsmissie, of ben jij degene die gered moet worden?

Elk detail in dit vervallen gebouw vertelt een stuk van de raadselachtige geschiedenis van het eens zo legendarische Honeymoon Hotel. Kamers waar ooit passievol de prille liefde werd bedreven, echoën nu fluisteringen van verdriet. Is jouw aanwezigheid hier eigenlijk wel gewenst?

De DarkPark escape room Honeymoon Hotel is een ervaring als geen ander: een avontuur dat je meevoert naar een vergeten tijd, een duik in het onbekende. Het is een uitdaging die je confronteert met de schaduwen van het verleden. Durf jij de geheimen van dit hotel te ontrafelen?

Aangegeven bedrag is bij 4 deelnemers. Graag direct overmaken. Bij 5 deelnemers stort ik een deel terug (totaalprijs is zowel bij 4 als 5 spelers 179,00)
 •     27 June om 23:47 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     22 June om 09:45 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     16 June om 16:38 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     16 June om 09:31 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag