Dit event is al begonnen/geweest.

Hart en Ziel Lunchpauzeconcert

Hart en Ziel Lunchpauzeconcert

Utrecht
12.30 - 13.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 8 (min. 2)

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 1 / 8 (min. 2)

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Van Tsjaikovski's ballet De Notenkraker tot het opzwepende ritme van Ravel's Boléro. Dansen in Oosterse sferen en uiteraard ook gewoon lekker swingen. TenToon laat tijdens dit lunchpauzeconcert een aantal dansende hoogtepunten horen uit de Hart & Ziel lijst.
Fijn in de grote zaal!

TenToon is een energiek en veelzijdig ensemble dat bestaat uit tien topmusici. De unieke combinatie van instrumenten biedt een scala aan mogelijkheden voor originele en gevarieerde uitvoeringen, waarbij het theatrale element niet wordt vergeten. Naast de klassieke muziek, waarin zij het meest thuis zijn, storten de musici zich met evenveel plezier en toewijding op jazz en wereldmuziek. Met uiteenlopende voorstellingen laat TenToon het publiek verrast en ontroerd achter.Lekker vroeg verzamelen voor een goeie plek, en nog even wat drinken van tevoren. Kosten die je maakt zijn die voor je eigen consumpties.

NB.: Dit evenement staat los van de andere Nmlk-activiteit: Bezoek aan "Hart en Ziel" festival! Ik ga alleen naar dit concert. Het staat je uiteraard vrij om te combineren!

Je moet zelf voor deze concerten van tevoren, vanaf 9.00 uur 's morgens, een kaartje reserveren!! Dat kan telefonisch of via internet, zie site.

Vanaf 11.45 moet je zo'n beetje in de rij staan voor een goeie plek! Mocht je pas later kunnen dan kun je daar (bij ons) aansluiten. Als je in "Het Gegeven Paard" nog iets wil drinken vooraf, wees dan op tijd! Kom je van buiten Utrecht, kom dan met o.v..
Erna misschien nog iets drinken bij "De Utrechter".

Welkom!

Stel een vraag