Dit event is al begonnen/geweest.

Hortus Botanicus Amsterdam

Hortus Botanicus Amsterdam

Amsterdam
13.00 - 17.00

Deelnemers 2 / 9 (min. 4)

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 9

Deelnemers 2 / 9 (min. 4)

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 9,00
Uitleg kosten:
Volwassenen: € 9,-.
 

Omschrijving

De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de tuin en de kassen groeien maar liefst 4.000 soorten planten uit alle windstreken. Met haar rijke historie is de Hortus een oase van rust midden in de drukke stad.

Suidafrikaanse Skoonheid tot 31 oktober dus dit moois maken wij nog mee!

De Amsterdamse Hortus en Zuid Afrika zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Binnen 10 jaar na de oprichting als Hortus Medicus, groeide de tuin al uit naar een botanische tuin met de Zuid-Afrikaanse collectie als prominente eerste exoten. De Zuid-Afrikaanse collectie van de Hortus Amsterdam is uniek in Nederland en vertel het boeiende verhaal van de eeuwenoude band tussen de Amsterdamse Hortus en de Kaap. Deze bijzondere collectie speelt de hoofdrol in de tentoonstelling van zomer 2017.

Wie gaat er mee genieten. In de herfst is het nog mooier met alle kleuren en geuren! Meld je alleen aan als je echt meegaat. Indien je het toch niet red, meld je dan netjes ruim op tijd af, zodat een ander nog de mogelijkheid heeft om mee te gaan. Alvast bedankt voor de medewerking.

Ik hou de groep graag klein, persoonlijk, knus en overzichtelijk. 10 man maximaal. Meldt het dus op tijd als er een introducé meegaat, zodat ik een 2e organisator kan aanstellen voor het event om de groep te delen. Als iedereen namelijk een introducé meeneemt zitten we al op 20 man en is het echt noodzakelijk een extra organisator te hebben om het overzicht te bewaren. Ook kan de groep dan over 2 organisatoren dan gesplitst worden. Ervaring leert dat 20 man nooit bij elkaar blijven. 10 man eerder.

Stel een vraag