Dit event is al begonnen/geweest.

I wanna be a stuntman/ vrouw

I wanna be a stuntman/ vrouw

Almere
13.30 - 16.30
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 10

Plaats:
Almere - Flevoland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 4 / 10

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 59,99
Uitleg kosten:
Dit zijn de kosten voor deelname van deze leuke en stoere activiteit.
 

Omschrijving

Heb jij jezelf altijd al een waaghals gevonden en mag jij graag jouw grenzen verleggen. Of wil je gewoon eens weten wat er allemaal bij komt kijken bij het uitoefen van het stuntrijden? Tijdens deze workshop nemen we een kijkje achter de schermen van hoe het stuntrijden in elkaar gezet steekt, wat wel, of juist wat niet te doen! ..... maar wat nog veel beter is, we gaan zelf stuntrijden! Dus voor even waan jij jezelf als een Schwarzenegger, een Jackie Chan of kruip je zelfs even in de huid van een Angela Jolie.

De 2,5 uur durende workshop begint met een introductie: we krijgen een DVD te zien over het stuntwerk dat workshop-organisator EndorfinE Producties heeft gedaan voor verschillende film- en televisieproducties. Dan wordt het workshop-programma uitgelegd en leren we over veiligheid en technieken en daarna is het dan echt tijd om te stunten. Super spannend, maar natuurlijk wel veilig. Tijdens het 90 en 180 graden slippend inparkeren leren we de BMW’s inparkeren op de handrem. Hebben we dat onder de knie, dan gaan we een stap verder en leren we de Chicago U-turn: 180 graden slippen en direct weer wegrijden in 1 vloeiende beweging. Daarna leren we voorwaarts slippen en achterwaarts inparkeren in één vloeiende manoeuvre.

Durf jij het samen met mij aan?


Het minimum aantal deelnemers is niet van belang. wel is de kans aanwezig dat er niet NMLK's op deze dag ook aanwezig zijn en die samen met ons de stunts gaan doen.

Let op! We gaan deze dag spannende stunts doen, ze zijn zeker niet gevaarlijk. Mits Iedereen zich netjes aan hun veiligheidsvoorschriften houd.

Tot dan.... ik heb er al zin in Very Happy

Stel een vraag