Dit event is al begonnen/geweest.

Jorgen Raymann Save The Earth Show

Jorgen Raymann Save The Earth Show

Breda
20.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 12

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 12

Deelnemers 6 / 12

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 29,00
Uitleg kosten:
Ticket voor deze spectaculaire show. Na aanmelden a.u.b. direct overmaken onder vermelding van je NMLK naam en de naam van dit event zodat ik kan zien van wie de betaling precies afkomt.
 

Omschrijving

Met Jörgen Raymann beleven we de schoonheid van de aarde door de ogen van astronaut Wubbo Ockels. Een spectaculaire show vol humor gepresenteerd door Jörgen en muziek van o.a. Michael Jackson en David Bowie, met de geweldige zang van Bert Heerink en elfkoppige liveband. Boordevol unieke beelden en indrukwekkende effecten. Laten we de planeet een stukje mooier maken waren de woorden van Wubo Ockels! Dat is te zien in dit twee uur durende indrukwekkend meeslepend multimediaspektakel.

Een show vol humor, een enorm videodecor en een geweldige band. Het leven en de dromen van een van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden. Beleef de Space Shuttle lancering en unieke beelden uit Wubbo Ockels’ camera, geschoten uit de Challenger. Hier ontstond zijn passie om de aarde ‘te redden’. Hoe? Door uitvindingen, vooruitstrevende ideeën en ontzettend veel energie. Het tijdperk dat de weg voor Elon Musk (Tesla) en Andre Kuipers heeft gebaand. Een voorstelling die alle generaties aanspreekt met indrukwekkende beelden en nieuwe meeslepende muzikale spektakelstukken.

Het is show, het is cabaret, het is documentaire, het is muziek het is van alles wat.

De cast voor de avond is
Presentatie : Jörgen Raymann
Verteller : Roelof Hemmen het gezicht van RTL nieuws
Weerman en klimaatfanaat : Reinier van den Berg
Muziek : Bert Heerink

Ik heb een aantal plaatsen naast elkaar 1e rang op de vierde rij recht voor het podium gereserveerd. De beste plaatsen om deze show te beleven.

Stel een vraag