Dit event is al begonnen/geweest.

Kommus Kasteelfestival Geldrop

Kommus Kasteelfestival Geldrop

Geldrop
11.45 - 23.00

Deelnemers 3 / 30 (min. 4)

Plaats:
Geldrop - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 30

Deelnemers 3 / 30 (min. 4)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Kasteelfestival is een gratis toegankelijk muziek en theaterfestival, dat dit jaar voor de derde keer plaats vindt in de Kasteeltuin van Geldrop. Tijdens het festival vindt je op het grote podium (in de achtertuin van het Kasteel) 9 internationale (tribute) band, die zich de afgelopen jaren bewezen hebben op veel internationale festivals en (theater)podia.
Wie gaan er mee?
Programma:
ABBA by Abba Fever
De Afsluiter van de dag is de beste AbbA tribute van de BeNeLux! Abba Fever zal zorgen dat de Kasteeltuin op zijn kop komt te staan, met een dik uur Abba Hits, je zult er van stelt zijn hoeveel je er kent!
NIRVANA by Bleach
Er zijn veel Nirvana Tributes, er is er maar 1 die de 3FM Kurt Cobain Reïncarnatie Award heeft gewonnen! Ze staan in de Kasteeltuin, back tot the alternative 90s!
COLDPLAY by The Scientists
Een van de grootste poprock bands van dit moment, verdient een hele toffe tributeband, en laat die nu op zondag in de Geldropse Kasteeltuin staan: The Scientists. Het zal een groot meezing gebeuren gaan worden, want de nummer van Coldplay worden door jong en oud mee gezongen, fonetisch meezingen mag, daar merkt niemand niks van!!!
DEPECHE MODE by Depeche Faux
Een Depeche Mode-tribute is erg zeldzaam omdat er hoge eisen aan de muzikanten word gesteld wat betreft techniek, timing en vaardigheid, want dit genre tolereert weinig tot geen muzikale foutjes. De mannen en vrouw van Depeche Faux hebben deze kwaliteiten dan ook perfect onder de duimen.
DE DIJK by De Dijk Tribute
Niet zomaar een De Dijk tributeband. Maar DE De Dijk Tribute genaamd: De Dijk Tribute, snappen we hem? De Dijk tributeband speelt De Dijk. Niet een beetje, maar nauwelijks van echt te onderscheiden. Doe je ogen dicht en je hoort de originele zanger Huub van der Lubbe. Kom meebrullen op hits als “Binnen Zonder Kloppen”, “Bloedend Hart”, “Als ze er niet is”, “Niemand in de Stad” en “Dansen op de Vulkaan”.
KINGS OF LEON by The Leon Kings
De zondag 1 juli openen we met The Leon Kings, Vier mannen met roots in Geldrop, tributen Kings Of Leon, de band die inmiddels Pink Pop geheadlined heeft. Niet gek met mega hits als Sex On Fire en Use Somebody . Dus zet je wekker zodat je er op tijd!

Stel een vraag