Dit event is al begonnen/geweest.

Kommus Nederpop Kwizz

Kommus Nederpop Kwizz

Geldrop
19.30 - 01.00

Deelnemers 4 / 4

Plaats:
Geldrop - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 5,00
Uitleg kosten:
deelname €5 pp, excl drankjes
 

Omschrijving

De legendarische KOMMUS POPKWIZZ. Het komt er weer aan en wel op zaterdag 29 oktober. Kom je met je team van max 4 personen mee kwizzen?

Deze editie staat in het teken van de NEDERPOP. Dus de kaasblokjes en überzoute pinda’s zijn al in huis gehaald. Waarom Popkwizzen bij KommuS? OMDAT HET ZO VERREKES GEZELLIG IS! Zet 29 oktober in je agenda. Voor de tweede keer zal de POPKWIZZ in de KOMMUS RADIO studio plaatsvinden.

Tijdens de KommuS Popkwiz kun je met je team van max 4 personen ontdekken waar je puntje van de tong zich bevindt. Jazeker, een POPquiz. KommuS gaat jouw kennis over (pop)muziek testen en ja, er valt nog wat te winnen ook. Minimale leeftijd is 18+. Strijd mee om de prijzen en kraak je muzikale brein. Heb je wat kennis van muziek, of luister je er gewoon heel graag naar, dan kun je al meedoen. Soms zijn de vragen wat pittig, veel vaker is het een feest der herkenning. Voor de gezelligheid meedoen? Sure, je bent welkom met je team.

Tussen de vragen door is er ruimte om wat te bierelieren, de KommuS crew zal ook achter de draaitalels te vinden zijn om de gaatjes te vullen met toffe plaatjes. De deuren zijn los vanaf 19:00u, aanvang van de quiz is 19:30u tot uurke of 0:00u of… 01:00u we zien wel. Elke deelnemer betaalt 5 euro.

Er is plaats voor 15 teams van max 4 personen. Zoals altijd is de avond uitverkocht. Ons team is reeds ingeschreven als 'De Vrolijke nootjes'. Wie doet er mee? Meld je aan via nmlk en maak direct die €5 over. Dan zie ik je graag op 29 oktober!
  •     29 October om 18:04 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     24 October om 15:24 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     17 October om 20:53 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     17 October om 16:45 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     04 October om 18:59 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag