Dit event is al begonnen/geweest.

Koningsdag 2018 in Groningen!

Koningsdag 2018 in Groningen!

Groningen
10.30 - 19.00

Deelnemers 11 / 20

Plaats:
Groningen - Groningen
Deelnemers:
Min. 2 - max. 20

Deelnemers 11 / 20

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
tbv Eten en drinken
 

Omschrijving

Koningspaar in Groningen tijdens Koningsdag 2018
'' Wij zijn erg blij dat het Koningspaar juist Groningen heeft gekozen om in 2018 Koningsdag te vieren. Dit is natuurlijk niet zo maar iets. We gaan er een mooi feest van maken.''

https://www.koninklijkhu...n-groningen

Route koninklijke familie
De koninklijke familie krijgt tussen 11.00 en 13.00 uur een feestelijk programma aangeboden in de binnenstad. Samen presenteren we onze stad en provincie, ook aan miljoenen televisiekijkers. De koninklijke familie wandelt vanaf het Martinikerkhof via de noordzijde Grote Markt, Waagplein, Oude Boteringestraat, Broerstraat, Oude Kijk in ’t Jatstraat en Stoeldraaierstraat naar de Vismarkt. Langs de route zijn allerlei activiteiten en publiek kan de koninklijke familie begroeten. Bekijk de route ook op de plattegrond bij deze brief. Het programma vindt u op: http://koningsdag.groningen.nl.

Wij starten met koffie/thee 10.15 uur op de grote markt en gaan dan zien wat we van de route van het koningspaar mee kunnen krijgen. We gaan rond 13 uur naar de Vismarkt voor het slot met muziek.
Daarna rond 13.30 uur een leuke lunch opzoeken bijvoorbeeld:

"Het Emmaplein staat tijdens Koningsdag 👑 in het teken van ‘Groningen gezondste stad van Nederland’. Geniet van gezonde hapjes en drankjes én doe mee aan clinics en spellen.
Houd je van zingen 🎤en dansen? 💃 Dan is de Ubbo Emmiussingel ‘the place to be!'"

Daar dansen we dan alle calorieën er weer af.

Einde van de middag rond 16.30 uur weer richting de binnenstad of eerder als daar aanleiding voor is. We kijken of er mensen zijn die een hapje daar willen nuttigen voor het avondeten, we overleggen samen (in goed overleg komen we altijd wel uit)


Ik ben mobiel bereikbaar voor mensen die gedurende de dag aansluiten!
App of Bel even.....!! , want ik weet niet of ik de NMLKsite kan bezoeken!


Tip: Wil je een uniek gratis oranje t shirt bij een menu dat kan ook. Kijk dan op (en regel daar een voucher!!! https://www.dagpas.nl/gr...esterhaven/


Ik heb een oranje shirt aan! goed herkenbaar Wink jij ook??

Stel een vraag