Dit event is al begonnen/geweest.
Eten & Drinken

Lange Tafel Diner in Voedselbos

Lange Tafel Diner in Voedselbos

Organisator: DeesPM
Groesbeek
16.00 - 21.00

Deelnemers 4 / 5

Plaats:
Groesbeek - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 5

Deelnemers 4 / 5

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 30,00
Uitleg kosten:
Kosten diner exclusief drankjes
 

Omschrijving

>> Het diner is uitverkocht, je kunt je niet meer aanmelden.<<

Vegetarische brandweer foodtruck De Rode ComCommer en Op Vuur en Vlam (BBQ), twee food companies, slaan de handen ineen om een niet te vergeten beleving te verzorgen. Het is midden in de oogsttijd, waardoor er veel ingrediënten vers uit het voedselbos komen waar we zitten.
Om 16 uur beginnen de rondleidingen in het voedselbos en om 17.30 starten we met eten. Er wordt gekookt (minimaal 4 gangen, vegetarisch, biologisch) met bekende en onbekende planten, kruiden, vruchten en bessen die het bos ons biedt.

Mail van de organisatie 13-08:
Beste voedselbos-liefhebber!
De aanmeldingen voor het langetafeldiner in het voedselbos Ketelbroek gingen snel, en de tafel zit dan ook al helemaal vol. En jij hebt een plekje aan die tafel! Om zeker te zijn van die plek vragen we je het bedrag voor het eten alvast over te maken, in ieder geval voor 1 september. Dit bedraagt €30 euro pp (kinderen <12jr €15,-), je kunt dit over maken op: NL97 ASNB 0709109962 tnv M. Lavrijsen ovv Ketelbroek en je volledige naam.
Zorg dus dat je op tijd betaalt om verzekerd te zijn van een plek aan tafel.
De drankjes kun je na afloop van het eten betalen, contant of met pin.
Er zijn nog een aantal dingen van belang die we je van tevoren even door willen geven
- Voedselbos Ketelbroek ligt aan de Plakseweg in Groesbeek - De Horst. Het parkeren van auto's is niet toegestaan op de Plakseweg (ook niet in de berm). De weg is te smal en we veroorzaken anders overlast en problemen met verkeersveiligheid. Wil je met de auto komen, dan kun je parkeren in het dorpje Groesbeek – De Horst (parkeerterrein is naast de kerk, adres Ketelstraat 1 in Groesbeek – De Horst); daarvandaan is het vijf minuten lopen naar de oprit van het voedselbos aan de Plakseweg. De Plakseweg begint bij het kruispunt naast de parkeerplek.
- We eten buiten, neem dus voldoende warme kleren mee! En voor de rondleiding is het goed om stevige, waterdichte schoenen te dragen en een stevige broek ivm hoge brandnetels in het bos.
- Honden zijn in het voedselbos niet toegestaan.
We verheugen ons erop je te kunnen verrassen met mooie, spannende en smaakvolle gerechten van ingrediënten uit het voedselbos.

Stel een vraag