Dit event is al begonnen/geweest.

Lezing Vera Helleman: Het spel van bewustzijn

Lezing Vera Helleman: Het spel van bewustzijn

Nijmegen
19.30 - 23.00

Deelnemers 9 / 16

Plaats:
Nijmegen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 16

Deelnemers 9 / 16

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 20,00
Uitleg kosten:
Dit zijn de kosten voor het kaartje van de lezing. Het kaartje moet je zelf bestellen via de opgegeven betaalsite.
 

Omschrijving

Vera Helleman is een inspirerend spreekster en schrijfster van de bestseller ‘Moeiteloos jeZelf zijn’. Haar boodschap is gericht aan hen die voelen dat het leven meer kan zijn dan we tot nu toe hebben ervaren. Daar waar we eerst onszelf onderdrukten omwille van het veilig houden van onze baan, onze vrienden en onze prestaties of waar we onszelf anders voordoen omwille van goedkeuring van de ander voelen we dat het ook anders kan, moeitelozer, rijker.

In haar lezingen geeft Vera heldere en soms confronterende inzichten in hoe wij als mensen ons eigen ongeluk waarborgen en hoe wij uit onze persoonlijke drama’s kunnen stappen. Ze laat ons voelen dat het leven leuk is, bijzonder en de moeite waard om voor te leven. Onderwerpen als: creatie, relaties, verbinden, maar ook verantwoordelijkheid en keuze komen aan bod.

“Het is echt mijn leven voor
deze lezing en mijn leven erna”
– bezoeker

Er is ruimte voor persoonlijke vragen die de leidraad vormen van dat wat in deze groep aan het licht wil komen en duidelijk wil worden. Vera zal een ieder liefdevol, speels en soms confronterend wijzen op dat wat je werkelijk uitzendt in dit moment en of jouw focus daar al dan niet op aansluit. Ze zal je wijzen op de vele misverstanden die wij als mens hebben waarzonder je opeens weer ruimte en vreugde ervaart.

N.B. Tijdens de bijeenkomsten worden audio-opnamen gemaakt. Deze worden beschikbaar gesteld voor mensen die om wat voor reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn op meetings of voor hen die aanwezig waren en de opnamen nog eens willen beluisteren.

Vera geeft handvatten om je leven vorm te geven op een manier die naadloos aansluit bij wie je werkelijk bent. Ze geeft informatie over hoe de mens functioneert en hoe deze realiteit werkelijk in elkaar steekt.

Stel een vraag