Dit event is al begonnen/geweest.

Openlucht film The Lion King

Openlucht film The Lion King

Apeldoorn
20.00 - 23.45

Deelnemers 1 / 6

Plaats:
Apeldoorn - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 6

Deelnemers 1 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs.
 

Omschrijving

9 juli: Voorstelling is uitverkocht !

Voor de 26ste keer op rij is de Bosweide van Stadspark Berg en Bos het Podium voor deze prachtige buitenbioscoop. Op een mega-groot filmdoek wordt op deze avond de afsluitende film vertoont van dit festival: The Lion King

In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

Ga je gezellig mee naar deze film?

Top als je erbij bent (y)

Handig om te weten:
-Bij slecht weer gaat de film gewoon door! Paraplu's zijn niet toegestaan. Regenkleding/ zwemkleding / poncho's wel Wink
-We zitten redelijk beschut tussen de bomen, maar wel in een open ruimte. De augustusavonden beginnen vaak warm, maar koelen juist in een bosrijke omgeving aardig af. Neem voor de zekerheid een warme jas en een regenjack mee en draag dichte schoenen.
-Parkeren is gratis. Bij het binnenrijden bij de slagbomen krijgt u een parkeerkaart. Bewaart u deze goed, bij het verlaten dient u uw kaart als uitrijkaart te registreren in de betaalautomaat. De bomen gaan niet open als uw parkeerkaart niet in de betaalautomaat is geweest. U hoeft echter niet af te rekenen.
-Overdekte tribune
Naast de 1.000 stoelen op het terrein wordt een overdekte tribune geplaatst. Deze tribune komt achter de stoelen te staan, zodat het openluchtkarakter behouden blijft. De tribune biedt plaats aan 500 personen die droog, beschut en comfortabel kunnen zitten. Met de tribune is het Openlucht Filmfestival iets minder weersafhankelijk. Daarnaast houdt de tribune wind tegen, dit is ook aangenamer voor de gasten op op het veld.

Vanaf de parkeerplaats naar de locatie is het zeker een goede 20 min lopen.

***De organisatie van het Openlucht FilmFestival behoudt zich het recht voor om één of meer avonden uit de programmering te wijzigen, ook wanneer de kaartverkoop al in gang is gezet.

***Wanneer een voorstelling uitvalt, vindt geen restitutie van ticketaankopen plaats. De organisatie biedt in dit geval een alternatieve voorstelling

Stel een vraag