Dit event is al begonnen/geweest.

Openluchttheater Bot speelt Klap optie eten vooraf

Openluchttheater Bot speelt Klap optie eten vooraf

Almere
20.00 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Plaats:
Almere - Flevoland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 10

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 21,00
Uitleg kosten:
Entree normaal is 21 Euro, consumpties betaal je met pin, optioneel diner vooraf bijboeken 23 Euro.
 

Omschrijving

Vis à Vis Ontvangt: BOT

In 2016 openden we onze poorten al voor Muziektheater BOT. Nu zijn ze terug bij Vis à Vis met hun nieuwe voorstelling KLAP!

In KLAP biedt de verbeelding een welkome quarantaineplek, in de hoop dat er in de gruzelementen wat troost of perspectief te vinden is. KLAP is een beeldend, visueel en muzikaal avontuur met bedrieglijk eenvoudige trucage en fysiek spel.

Op het moment dat alle zekerheden plots relatief worden, maakt BOT “KLAP”. Waar we allemaal in een steeds hogere snelheid voortjakkerden, komt alles in één keer tot stilstand. Niets is meer wat het was. Wij niet, jij niet, niks niet.

De vertwijfeling en de grote vragen die dat oproept vangt BOT in theatrale machines, pakkende composities en sprekende beelden. Hoe nu verder? Zetten we een nieuwe koers uit? En wie zijn we dan nu, eigenlijk?

De (buiten) voorstelling begint om 20:30 uur, voor en na kun je gezellig op het terrein iets drinken. Optioneel vooraf diner vanaf 18:30 uur, dit boek je gelijk met je ticket. Laat het mij weten, zodat we aan dezelfde tafel kunnen zitten. Ook de niet-eters kunnen gewoon aansluiten en zelf een consumptie halen en afrekenen aan de bar.

Het menu van De Rode Haring hebben we omgedoopt tot het Polder Moksi Menu. De rijkdom die de grond van de polder te bieden heeft, is de grondslag geweest van ons nieuwe, Surinaamse, menu. Dankzij de korte schakel binnen de lokale voedselketen, kunnen wij onze wereldse gerechten bereiden met producten uit de streek. Gerechten waarvan je denkt dat die alleen maar ergens anders op de wereld te proeven zijn, proef je nu bij Vis à Vis. Het menu is geheel plantaardig.

Onze gerechten zijn dus gekruid, gesausd en gesmaakt naar werelds receptuur, terwijl de ingrediënten hiervoor gewoon lokaal worden geteeld, uit onze eigen wereldpolder.

Menu:
Trafasi balletjes in jus met masoesa rijst en kousenband.
Lokaal geteeld Surinaams gesausd en zomers gekruid.
Met een ‘zomerzoet toetje’.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag