Image


Heb je je zwempak al ingepakt voor in de jacuzzi /hot tub? Weet je al wat je aandoet tijdens de Pyjama Partij op zaterdag?

Samen met 160 enthousiaste brand new people op één vakantiepark met diverse workshops, feestjes, heerlijk eten en alle ruimten om te doen wat je wilt. Het is jullie weekend! Er hangt een opvallend positieve en open sfeer tijdens de NMLK weekenden. Nieuwe mensen worden in korte tijd bekende nieuwe mensen voor je. Kortom, alle ingredienten voor een topweekend!

De meeste NMLK-ers reizen samen!
Samen lol maken en op een ongedwongen manier Nieuwe Mensen ontmoeten, dát staat bij al onze events centraal. Met onze unieke Nieuwe Mensen garantie ontmoet je altijd Nieuwe Mensen. Wist je dat de meeste mensen die elkaar nog niet kennen gewoon samen reizen? Vanuit alle delen van het land komen ze naar dit weekend. Plaats een reactie in de Crazy Talks pagina en de voorpret kan beginnen.

Crazy Talks & alle updates...
De Crazy Talks pagina is geopend! Hier delen we samen alle updates en nieuws exclusief met alle deelnemers (alle leeftijdscategorieën). Vink in deze pagina het vinkje 'Notificaties voor alle reacties' aan in de NMLK app zodat je op de hoogte blijft. > CRAZY TALKS PAGINA!

NMLK Park
We hebben het 11 hectare park inclusief alle huisjes exclusief voor NMLK afgehuurd. Dat betekent dat iedereen die je tegenkomt op het park van NMLK is.
Door de opzet van dit festival weekend met meerdere gezamelijke ruimtes, is het ook makkelijk om elkaar in kleine groepjes te ontmoeten. Ons park ligt verscholen aan het prachtige Kuinderbos. De entree herken je aan de wapperende NMLK vlaggen met in de avond gekleurde lichtjes.

Vrijdag tot zondag

Vrijdagavond ben je welkom vanaf 18.00 uur. Vroegkomers kunnen iets eerder naar binnen, maar tot 17.30 uur is ons vakantiepark absoluut gesloten. We hebben die tijd nodig om alles voor te bereiden.

  • Vrijdagavond is er voor iedereen een heerlijke maaltijd tussen 19.00 en 21.30 uur.
  • Zondagmiddag +-16.30 uur eindigen we met een winterbbq rondom het vuur. Om +- 19.00 uur is het Crazy Christmas weekend weer afgelopen (snif).

    Vissershuisjes & Comforthuisjes
  • We slapen in Vissershuisjes en Comforthuisjes. De rest: ontbijt, diner, worshops en feestjes beleven we samen.
  • Natuurlijk is er alle ruimte en tijd om jezelf even rustig terug te trekken. Vrijheid blijheid!
  • NMLK leden die € 299,- of meer hebben betaald voor het hele weekend, zitten in een comforthuisje. Alle anderen zitten in de gezellige vissershuisjes. In de deelnemerslijst staat achter je naam in wat voor huisje je zit. Je bewoont je huisje met mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie waarvoor je je eerder hebt aangemeld. In alle huisjes zijn aparte tweepersoons-slaapkamers voor dames en voor heren.
  • Tijdens het inchecken controleren we in welk type huisje en leeftijdscategorie je zit. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken in leeftijdscategorie of type huisje, want dit zal altijd in het nadeel zijn van iemand anders en we willen aan iedereen nakomen wat we hebben beloofd.

    Wij zijn van het nieuwe ontmoeten!
  • Precies om die reden delen we niemand vooraf in. Je kunt ter plekke natuurlijk wel een voorkeur aangeven voor het snurkershuisje ;)
  • Vergeet je oordopjes niet in je tas te stoppen. Gelukkig zijn de huisjes alleen maar bedoeld om in te slapen, want alles gebeurt in de diverse gedeelde ruimtes op ons park!

    Workshops & Activiteiten
  • De workshops worden gegeven door o.a. NMLK' ers; Daan, Julliet, Ben, Edwin, Belinda, Hans, Remco, Robert Jan, Saskia, Hans, Jair en Carlo.
  • Controleer a.j.b. of je niet voor twee of meer workshops tegelijk staat ingeschreven?
  • Natuurlijk kun je onderling ruilen en is er ter plekke vaak nog wel een plekje vrij.

    Activiteiten update:
  • In het event bij update vind je het laatste nieuws.
  • Controleer a.j.b of je niet dubbel bent aangemeld!

    Mountainbike
    Lekker knallen op kwalitatief goede mountainbikes door het Kuinderbos. Vlak naast het park. Super mooie omgeving en NMLK betaald de helft. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 7 december!

    Aerial Acrobatics & Pole fitness
  • Gebruik deze unieke kans om kennis te maken met deze bijzondere sporten. Geschikt voor mannen en vrouwen. Voor beginners en gevorderden. UNIEK! Voor dit event komt de 2018 WERELDKAMPIOEN Pole fitness Maud Rietbroek (20) jullie de kneepjes van het Pole fitness leren. Bekijk hier het filmpje met haar performance waarmee ze wereldkampioen Pole Fitness werd. Bizar knap! > Aanmelden Aerial Acrobatics > Aanmelden Pole Fitness

    Boardroom
  • Houd je van het spelen van spelletjes. Neem deze dan mee voor de boardroom!

    Culinaire verwennerij
  • Dit weekend gaan NMLK-koks Tom, Arnoud en Erik ons culinair verwennen. Koken voor een grote groep doen ze fluitend. Een helpende hand bij het dekken van de tafels of het in- en uitruimen van de vaatwassers wordt erg gewaardeerd! Het is een kleine moeite, en vele handen maken licht werk.
  • Met bepaalde eetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch) houden de koks rekening, mits je dit vooraf hebt laten weten d.m.v. een reactie in de Crazy Talks pagina. Helaas kunnen we geen rekening houden met allergieen en dieetwensen. Dat maakt het koken voor zo'n grote groep onmogelijk.

    Een weekend met 160 NMLK-ers en tientallen workshops beleven ook wij niet iedere dag. We doen daarom een beroep op je flexibiliteit. Kijk waar je ons kunt helpen. Dit kan van alles zijn. En ga sowieso nooit met lege handen naar de bar, maar neem altijd even je eigen glas (of dat van anderen) mee. Iedereen draagt zijn steentje bij!

    Zelf meenemen: 
  • Neem je eigen handdoeken mee om te douchen en voor in de jacuzzi / hot tub. Bedlinnen is verplicht en dien je zelf mee te nemen of ter plekke te huren voor €10. Met uitzondering van de deelnemers die zich eerder hebben aangemeld voor dit event op onze Facebookpagina of een review hebben geschreven in de App store of Google Playstore.

We hebben dit weekend met veel zorg voorbereid. Maar natuurlijk zal er soms wel eens iets anders lopen dan gepland. We hopen dat je flexibel en positief met ons meedenkt. Wij hebben er erg veel zin in en doen onze uiterste best om er samen met jou een super weekend van te maken! Tot vrijdag 14 december vanaf 18.00 uur

Groetjes,
NMLK Crazy Weekend Team: Ria, Ellen, Tom, Arnoud, Erik, Frank, Bianca, Lisa, Jaap, Jojanneke, Marjolijn, Juliette, Jaap, Jair en Carlo.

Locatie: Vakantiepark de Eigenwijze
Adres: Schoterpad 1 8314 RA Bant
> Plan via deze link je route
Voor mensen die met het OV reizen hebben we een tip. Vanaf station Emmeloord rijdt de regiotaxi die je voor een paar euro's in 15 minuten naar ons park brengt. Regiotaxi reserveren 900 – 222 88 77 of een online reservering voor Regiotaxi Flevoland maken. https://www.flevoland.nl/loket/regiotaxi

Dit weekend is exclusief voor aangemelde deelnemers zoals jij. Er is helaas geen plek voor spontane bezoekers die even willen komen kijken, hoe aardig ze ook zijn. Voor vragen aan de organisatie mail met team@nmlk.nl

Image

 
 
Image
Facebook
Twitter
Het laatste nieuws Lees je op onze Facebookpagina. Zeker de moeite waard om te bekijken.