Image

 


Den Haag
Hoe maak je van een gewone picknick een originele picknick met sport spel en fun? Dat kan je niet alleen, dat doe je samen! Zondag 20mei is de NMLK Pret Park Picknick van 2018 in stadspark Westbroek park in Den haag.

Wie komen er?
Meer dan 100 brand new people (jong en oud) komen in het NMLK groen;) Leuk dat je er bij bent! De meeste (95% komen gewoon alleen of reizen samen met andere nieuwe mensen. Je komt terecht in een ongedwongen sfeer waar je makkelijk contact maakt. Onderling samen reizen wordt veel gedaan en kan eenvoudig d.m.v. een reactie in het event.

Wat neem je mee!
Iedereen neemt wat lekkers mee in de categorie zichzelf, beleg, drankjes en snacks om te delen. In het event hebben velen van jullie aangegeven wat ze meenemen. Zo kunnen we het een beetje op elkaar afstemmen. Op de Pret Park Plek verdelen we alles over tafels. En kan het delen, meeten, sporten, spelen, smullen en de pret beginnen!

Toon je talenten!
Met zoveel Nieuwe Mensen zijn er natuurlijk ook veel talenten. Dus speel je gitaar, trap je graag een balletje, ben je creatief, of .... (vul zelf maar in)? Dan is dit een goed moment om, naast je meegebrachte 'hapjes en drankjes', ook je hobby te delen met enthousiaste NMLK-ers. Wij nemen volleybal, trefbal en spyderball mee.

Iedereen komt in het groen!
Iedereen komt in of met NMLK (appeltjes)groen! Zet je groene hoed op, sla je groene cape om, trek een groen shirt aan (groene sokken mag ook), laat je groene vingers zien, gebruik je fantasie! Zo kun je elkaar makkelijk herkennen. En de beste groen geklede NMLK-er kan rekenen en op vrijkaarten voor de NMLK Hippie Beachparty!

Wil je nog een vriend uitnodigen?
Meld deze dan vooraf aan via de link uitnodigen in het event! We zitten bijna aan het max aantal deelnemers. Dus wacht niet te lang.

NMLK Park Picknick Den Haag
Aankomst: Tussen 14.00 en 15.30 uur. De picknick duurt tot +/- 18.00 uur
Afsluiter: Een groot applaus voor jezelf

Park: Westbroekpark
Per trein: Vanaf Den Haag Centraal Station, tram lijn 9 richting Scheveningen (zwarte pad) Halte Cremerweg of Nieuwe Duinweg Het Park inlopen en bij het WOK restaurant goed kijken naar NMLK vlaggen.. Per Auto: Zie prettigparkeren.nl (op de Cremerweg kan je gratis parkeren...)

Locatie NMLK Picknick Westbroekpark Den Haag. Klik op het kaartje