Image
Belangrijke info & adresgegevens NMLK Paasfestival weekend

Heb je je zwempak al ingepakt voor in de hot tub? Volgende week vrijdag is het zo ver. Samen met 140 enthousiaste NMLK'ers (gelijke m/v verdeling) gaan we een super weekend beleven. Vol met sportieve events, feestjes en veel gezelligheid. Dit belooft weer een super NMLK weekend te worden.

Informeel sfeertje
Je ontmoet dit weekend Nieuwe Mensen die het net als jij leuk vinden om Nieuwe Mensen te ontmoeten en Nieuwe ervaringen te delen. Vreemden worden in korte tijd bekenden voor je. Het begint vaak al in de auto tijdens het samen reizen.

Updates en meer...
We delen tot en met het weekend alle updates, nieuws en foto's uitsluitend met jullie deelnemers aan het weekend in het event. Zet het vinkje notificaties aan in deze pagina! Dan ontvang je push notificaties via de NMLK App (erg handig).

Aankomst en vertrek
De entree van het park herken je aan wapperende NMLK vlaggen met lichtjes. Vergeet je toegangscode niet. Vrijdagavond ben je welkom vanaf 18.00 uur. Vroegkomers kunnen iets eerder naar binnen, maar tot 17.30 uur is het NMLK park absoluut gesloten. We hebben die tijd echt nodig om alles voor te bereiden. Vrijdagavond is er voor iedereen een warme maaltijd rond 21.00 uur. Maandagmiddag 14.00 uur is het Paasfestival weer afgelopen (snif). Mocht je eerder weggaan (bijv. zondag) laat dit dan a.j.b. via een reactie weten? Dan kunnen we hier rekening mee houden.

Vissershuisje, Clamping tent, Comforthuisjes
We slapen in Vissershuisjes, Comforthuisjes en luxe Glamping tenten. De rest: ontbijt, diner, lunch en alle events en feestjes beleven we samen. Natuurlijk is er alle ruimte en tijd om jezelf even rustig terug te trekken. Vrijheid blijheid! Je kunt via mijn toegangscodes zien welke overnachting je geboekt hebt voor dit weekend. In alle huisjes zijn aparte tweepersoons-slaapkamers voor dames en voor heren. Tijdens het inchecken controleren we in welk type accomodatie je zit. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken om van accomodatie te wisselen, want dit zal altijd in het nadeel zijn van iemand anders. En we willen aan iedereen nakomen wat we hebben beloofd.

 

Events tijdens het weekend

Iedereen heeft zich aangemeld voor de events tijdens dit weekend. De meeste events zijn bijna vol. Controleer daarom of je niet voor twee events tegelijk staat ingeschreven en meld je zo nodig af. Wel zo sympathiek :) Natuurlijk kan je onderling ook ruilen en is er ter plekke vaak nog van alles mogelijk. > Bekijk alle events Nieuw is workshop boksen op zondag


Culinair
Dit weekend gaan NMLK-koks Tom, Arnoud, Erik, Bas en Ellen ons culinair verwennen. Koken voor een grote groep vinden Tom, Arnoud, Erik, Bas en Ellen leuk en doen ze fluitend. Toch wordt een helpende hand bij het dekken van de tafels of het in en uitruimen van de vaatwassers erg gewaardeerd. Het is een kleine moeite, en vele handen maken licht werk. Met bepaalde eetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch) wordt rekening gehouden, mits je dit vooraf hebt laten weten bij NMLK Paasfestival Weekend... Helaas kunnen we geen rekening houden met voedselallergieen en dieetwensen.  

Iedereen draagt zijn steentje bij

Dit weekend is all-in. Dus inclusief alle maaltijden, drankjes en events op ons park. Misschien heb je al gemerkt dat de prijzen van NMLK weekenden lager liggen dan elders. Dit is mogelijk omdat NMLK met vrijwilligers werkt die het leuk vinden om dit soort weekenden te organiseren. Als jullie ook nog jullie steentje willen bijdragen door hier en daar een handje te helpen tijdens het weekend, kunnen wij dit soort initiatieven blijven organiseren! Je gaat bijvoorbeeld nooit met lege handen naar de bar, maar neemt altijd even je eigen glas (of dat van anderen) mee.


Handdoeken meenemen
Voor bedlinnen is gezorgd. Het enige wat je mee moet nemen zijn handdoeken.

Samen reizen is veel leuker!

NMLK is een uitgaanscommunity met mensen die openstaan voor Nieuwe Mensen. En samen reizen hoort daar natuurlijk helemaal bij! Vanuit alle delen van het land komen NMLK'ers naar dit weekend. Plaats hier een reactie en de voorpret kan beginnen! ;).


Flexibel en positief 
We hebben dit weekend met veel zorg voorbereid. Maar natuurlijk zal er soms wel eens iets anders lopen dan gepland. We hopen dat je flexibel en positief met ons meedenkt. Wij hebben er erg veel zin in en doen onze uiterste best om er samen met jou een super weekend van te maken!

Tot vrijdag 19 april
Groetjes,

NMLK Pleasure & Leisure Paasweekend
Tom, Arnoud, Erik, Anoud, Ria, Ellen, Anne, Bas, Chantal, Danny, Frank, Jair, Jojanneke, Myrthe, Els en Carlo

Adres: Schoterpad 1 8314 RA Bant
> Plan via deze link je route via Google Maps
Tip! Voor mensen die graag met het OV reizen. Vanaf station Emmeloord rijdt de regiotaxi je voor een paar euro's in 15 minuten naar ons park. Regiotaxi reserveren 900 – 222 88 77 of een online reservering voor Regiotaxi Flevoland maken. https://www.flevoland.nl/loket/regiotaxi

Dit weekend is exclusief voor aangemelde deelnemers zoals jij. Er is helaas geen plek voor spontane bezoekers (hoe aardig ze ook zijn ;) die even willen komen kijken.