Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Philippe Geubels en de Hollanders (Tv opname)

Philippe Geubels en de Hollanders (Tv opname)

Organisator: 1972Angelique
Utrecht
18.00 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 8 / 8

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 8 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 12,50
Uitleg kosten:
De uiterste betaaldatum is 01-01-2020, daarna gaan eventuele mensen op de reservelijst voor. Na betaling kan ik het kaartje niet meer aan je terug betalen (en kan het alleen worden overgenomen door een andere Nmlk-er)
 

Omschrijving

Leuk dat je naar de TV opnames van het nieuwe RTL4 en VRT programma 'Geubels en de Hollanders' komt kijken! In deze mail vind je alle informatie over de opnames.

Locatie:
De opnames vinden plaats in de Central Studios te Utrecht (Gietijzerstraat 3/5, Utrecht). Central Studios ligt op vijf minuten lopen vanaf station Utrecht Zuilen. Vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stoppen er vier keer per uur treinen. Tevens is er een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Tijden:
Alle opnames zullen starten om 18.20 uur. De deuren gaan om 17.30 uur open, iedereen wordt verzocht om uiterlijk om 18.00 uur aanwezig te zijn. Omdat dit tijdens etenstijd is hebben we ervoor gezorgd dat er een frietkraam aanwezig is op het terrein waar je een frietje of een andere snack kunt halen voordat de opnames beginnen!

Garderobe:
We willen je verzoeken om geen kostbare/dierbare spullen mee te nemen naar de studio. Gebruik van de garderobe is verplicht en op eigen risico (er is geen bewaking aanwezig). Kleine handtassen (formaat van een A4) mogen mee naar binnen, grote handtassen en rugzakken niet.

Opnames:
Per avond worden er 2 afleveringen opgenomen met een pauze tussendoor. In de pauze zal er een gratis drankje uitgedeeld worden. Let Op! Tijdens de opnames kunt u helaas geen gebruik maken van het toilet. Dit kan alleen vooraf of in de pauze.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook..

-------‐-----------------------------------------------------------
Philippe Geubels neemt in januari zijn nieuwe televisieprogramma "Geubels & De Hollanders" op in Central studio’s in Utrecht en jij kunt daar bij zijn.

Geubels & De Hollanders is een programma over ons! De hele wereld kent onze tulpen en "tradities" zoals het gedoogbeleid. Maar hoe kijkt Philippe daar naar? Nou, door zijn kenmerkende zwarte bril en met gortdroge humor natuurlijk! Neem een kijkje in de spiegel die hij ons voorhoudt, want het is gegarandeerd een spiegel om te lachen.

De show start om 18:40 uur en bestaat uit de opname van 2 afleveringen 'Geubels & De Hollanders'.
Tijdschema:
18:00 Uiterlijk aanwezig zijn
18:20 Aanvang
18:40 Start opname aflevering 1
20:00 Pauze
20:20 Start opname aflevering 2
22:20 Geschatte eindtijd

Inkoppers

Stel een vraag