Dit event is al begonnen/geweest.

Premiere film De val van de Cabal

Premiere film De val van de Cabal

Zeddam
19.00 - 22.00

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Plaats:
Zeddam - Gelderland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 10

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Ticket film/documentaire
 

Deelnemers 1 / 10

Minimaal 2

Omschrijving

De allernieuwste presentatie en film van Drs, Janet Ossebaard gaat over de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel gaande zijn en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws. Achter de schermen van de ‘gewone’ politiek vindt momenteel iets totaal nieuws, groots en een wezenlijke transformatie plaats. Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde ‘schaduwregeringen’ (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend.

Janet komt met informatie, onderbouwing en bewijzen over de laatste stand van zaken wat betreft de Cabal. En zij geeft handvaten hoe hiermee om te gaan. De nadruk ligt op ‘self-empowerment’!

De boodschap is er wederom één van hoop, zoals we van haar gewend zijn. Dit verhaal gaat ook over het einde van een oud tijdperk, het einde van onderdrukking, het begin van de Great Awakening.

Janet Ossebaard is niet bepaald een onbekende op o.a. dit gebied. Zij heeft meegewerkt aan meerdere video-documentaires over graancirkels en deze geproduceerd. In 2001 heeft zij b.v. een EBE award gewonnen op het internationale Filmfestival in Laughlin, Nevada (USA) voor de productie van haar film Contact. Daarnaast heeft ze diverse boeken geschreven. In 2002 heeft zij in Nederland de Frontier Award gewonnen, samen met haar mede-onderzoeker Bert Janssen, voor haar werk in de Frontier Sciences (Universiteit Utrecht).

Durf jij je open te stellen voor andere zaken en waarheden? Kom dan naar deze premiere.

Na afloop bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Janet en nog even verder te 'bomen'. De film start om 19.30u.

Stel een vraag