Dit event is al begonnen/geweest.

Queen The Story - Premiere Theatertour

Queen The Story - Premiere Theatertour

Breda
20.30 - 22.30

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 28,00
Uitleg kosten:
Prijs van de ticket a.u.b. VOOR 1 SEPTEMBER OVERMAKEN met vermelding van je NMLK naam en de vermelding Queen
 

Omschrijving

Wie kent ze niet de legendarische band Queen met hun bijzondere muziek. De indrukwekkende live-shows en de vintage sound van Queen komen dankzij de band Crazy Little Things met een tribute opnieuw tot leven in het theater! Ga terug in de tijd en ervaar live de meest populaire nummers die Queen ooit gemaakt heeft. De show wordt afgewisseld met leuke anekdotes uit de bijzondere periode die de band Queen heeft gekend.

In korte tijd groeide de band Crazy Little Things uit tot een ware sensatie. Na optredens op verschillende grote podia en festivals, komt de zevenkoppige groep nu met een speciaal theaterprogramma. Verwacht geen opplaksnorren of pruiken want deze muzikanten gaan terug naar de pure essentie van de Queen-muziek.

De band wil maar één ding en dat is de legendarische live-shows en de vintage sound van Queen in het theater tot leven brengen. "We zullen zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddie, Brian, Roger en John tot leven wekken. Queen: The Story is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie", aldus Heck.

In gesprek met Queen :
Muziekjournalist en hoofdredacteur Jean-Paul Heck creëerde samen met zanger Marijn Geluk en gitarist Jeroen Lips en met hulp van goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. Heck interviewde de originele Queen-leden meerdere malen. Zo ging hij thuis op bezoek bij drummer Roger Taylor en gitarist Brian May. In 2011 haalde hij de legendarische Queen-gitarist eigenhandig naar Nederland om hem de Sena Performers European Guitar Award uit te reiken. Naast de legendarische muziek zit de show vol inside anekdotes over zijn ontmoetingen met de Queen-leden. Het is slechts een onderdeel van dit ware muzikale spektakelstuk waarin Crazy Little Things genadeloos dicht maar wel op geheel eigen wijze tegen de originele sound van Queen (hun typische eigen sound was vaak moeilijk te evenaren) aankruipt.

De show op deze dag is de premiere van de tour die de band gaat doen. Hiervoor heb ik de beste plaatsten kunnen regelen, namelijk 6 stoelen naast elkaar op de eerste rij.

Let op : i.v.m. de coronamaatregelen zijn er voorwaarden voor het bezoek aan het theater. Aangezien je bij deze show geen 1,5 meter afstand hoeft te houden, heb je een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest nodig die je gratis kunt laten doen via Testen voor Toegang. Het gehele theater wordt via een speciaal circulatiesysteem voorzien van verse buitenlucht. Na afloop is er nog een mogelijkheid voor nakletsen en borrelen in cafe De Brasserie van het theater.
  •     05 August om 17:10 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 19:25 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 19:25 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 19:24 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     04 August om 19:23 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag