Dit event is al begonnen/geweest.

R&B en hiphopfeest

R&B en hiphopfeest

Zwolle
23.00 - 03.00

Deelnemers 0 / 30 (min. 5)

Plaats:
Zwolle - Overijssel
Deelnemers:
Min. 5 - max. 30

Deelnemers 0 / 30 (min. 5)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Entree - exclusief parkeergeld en wat je nuttigt
 

Deelnemers 0 / 30

Minimaal 5

Omschrijving

Hét grootste R&B en hiphopfeest van Oost-Nederland luidt op zaterdag 2 september het Dance seizoen in! LUX zou LUX niet zijn als ze er niet meteen met een beest van een act vol in rammen! Niemand minder dan de hitmachine, badman ollo, alias Bizzey komt naar Hedon. Wat je sowieso kan verwachten, zijn de beste R&B en Hiphop tunes, de grootste dansvloer van Zwolle en de mooiste mensen!

BIZZY
Nadat hij in 2006 debuteert met zijn single ‘The Fur’ is Bizzey jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. In 2016 kiest Bizzey voor een nieuwe muzikale richting en sindsdien focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey dus! Om zijn terugkeer te vieren brengt Bizzey track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams.

DJ BERKUM
DJ Berkum is dé ambassadeur van Urban muziek in Zwolle. Zo kan je hem kennen van het succesvolle feest Reggae Yard maar ook als organisator en resident van LUX. Ook buiten Zwolle komt er steeds meer bekendheid aan, dus hou DJ Berkum in de gaten. En natuurlijk kan El Patron dan ook niet ontbreken op deze editie.

DJ LOW-REPLAY
Lid van Condance, Filosofisch mega wonder en achter kleinzoon van de poolse filosoof Platoski. Hij zal naast zijn mentale krachten tijdens LUX ook zijn muzikale krachten laten gelden. Low-Reply voelt zich lekker in het warme nest van LUX en die warmte brengt hij graag over naar het publiek.

https://www.hedon-zwolle...g/16754/lux

Stel een vraag