Dit event is al begonnen/geweest.

Redhead days

Redhead days

Tilburg
12.00 - 14.30

Deelnemers 4 / 5

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 5

Deelnemers 4 / 5

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Indicatie voor eten en drinken.
 

Omschrijving

Er komt een Roodharigendag 2019 in Tilburg! Van vrijdagavond 23 t/m zondagavond 25 augustus. Met ruim 40.000 bezoekers uit meer dan 80 landen zijn de Redhead Days het grootste internationale festival voor roodharigen en fans. Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-roodharigen). Hoogtepunt ligt traditioneel op zondag, waarbij de grote fotoshoot om 12:10 plaatsvindt met alle roodharigen. Afgelopen edities gingen er meer dan 1000 roodharigen samen op de foto. Een hele happening!

De fotoshoot is om 12.15. En de kleur dit jaar is Teal of een kleur dat daar op lijkt zoals: turquoise, petrol of zeegroen.

**UPDATE PROGRAMMA **

Sportieve opwarmer
Mainstage RedHeads Wine Plein (Pieter Vreedeplein)
11.40 uur
Voor de officiële opening van de Redhead Days 2019 trakteren we je graag op een sportief opwarmertje.
Docent Dans van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Pepijn Roelofs brengt iedereen in beweging op een lekker beat! Dat is pas wakker worden. Kijken = meedoen, want stilstaan is geen optie. Join the party! 

Grote fotoshoot
Interpolistuin, Tivolistraat
12.15 uur
Na de officiële opening is het tijd voor het hoogtepunt van het festival; de grote fotoshoot. De enige activiteit die exclusief toegankelijk is voor roodharigen. We lopen van het Pieter Vreedeplein gezamenlijk naar de Interpolistuin waar minimaal 1000 roodharigen samen op de foto gaan. De big fotoshoot is alleen toegankelijk voor kinderen en volwassenen die van nature roodharig zijn.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten in Tilburg, waaronder live entertainment, fotoshoots en foodtrucks.
Het lijkt mij leuk om rond te lopen en ter plekke te bekijken waar we heen gaan.

Stel een vraag