Dit event is al begonnen/geweest.
Educatie & Pers. ontwikkeling

Samen fotograferen en kennis delen (Geschikt voor iedereen)

Samen fotograferen en kennis delen (Geschikt voor iedereen)

Organisator: Bas78
Amersfoort
14.00 - 17.30

Deelnemers 1 / 6 (min. 4)

Plaats:
Amersfoort - Utrecht
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 1 / 6 (min. 4)

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Deelnemers 1 / 6

Minimaal 4

Omschrijving

>> LET OP: vanwege Corona kan het zijn dat we met een kleinere groep moeten gaan dan er is aangemeld. In dat geval hebben degenen die het eerst zich hebben aangemeld met eigen camera voorrang. Geef dus aub antwoord op de vraag bij aanmelden. Zolang er minder dan 4 mensen als groep buiten mogen zijn, zal ik het event verzetten.

In het karakteristieke oude stadje Amersfoort gaan wij Corona-proof de meest prachtige foto's maken! Wat weet jij bv van macrofotografie? Of stedenfotografie? En wat kan jij met apps, filters, nabewerking? Of misschien ben jij heel goed met de camera van jouw smartphone of wil je juist leren wat je daar allemaal mee kan. Alles is prima.

We komen van alles tegen. We starten in een oude fabrieksstraat, lopen dan langs de Eem via de mooie Koppelpoort en de oude stadsgracht van Amersfoort het historische Centrum in. De binnenstad van Amersfoort wordt autoluw, dus nog mooier voor de stadsfotograaf. Wie wil kan na afloop nog even naar de oude Wagenwerkplaats van de NS doorreizen waar oud en design elkaar opnieuw ontmoeten voor nog meer mooie kiekjes.

De bedoeling is dat mensen die ervaring hebben met fotografie hun kennis en soms ook even hun camera willen delen met andere NMLK-ers. Neem gerust ook je mobiel mee! Ook daarmee kan je van alles en door de vele tips en tricks haal jij na deze avond veel meer uit jouw eigen mobiel! Je hebt dus geen camera nodig om mee te doen met deze activiteit! Zeg maar net als de activiteit motorrijden. De helft komt met een motor, de andere helft als meerijder. Smile

Het lijkt mij handig als iedereen een SD-kaartje meeneemt zodat je jouw eigen geheugenkaartje in andermans camera kan steken of ter plekke eenvoudig materiaal kan uitwisselen.

Geef bij jou aanmelding aan of je een camera meeneemt en wat jij wilt leren of juist de groep zou kunnen leren. En vermeld het ook even als jouw camera iets anders gebruikt dan SD.

Ik ben benieuwd! Tips om deze activiteit nog leuker te maken, zijn welkom!
En laten we duimen voor mooi fotografie weer.

=> Later aansluiten is mogelijk! Laat het wel bijtijds weten zodat we niet op je wachten.
=> Eindtijd zien we wel op de dag zelf...
 •     21 December om 22:40 Noord-Holland
  Ik heb een camera. Het lijkt me leuk om meer over straatfotografie te leren. Normaal fotografeer ik vooral in de natuur. Zelf weet ik het e.e.a van compositie en panning shots en zou evt iemand basis beginselen kunnen uitleggen over hoe een camera werkt.
 •     10 November om 12:18 Utrecht
  Hoi! Ik neem een spiegelreflexcamera mee. Heb evt een extra SD-kaart als dat nodig is. Ik moet bekennen dat ik ?m veel te weinig gebruik en dus vooral van anderen wil leren. Het liefst wil ik leren om ?rustige? foto?s te maken met een mooie compositie en goed gebruik van het licht.
 •     09 November om 15:53 Noord-Holland
  Nee,alleen mijn telefoon. Ik vind het leuk om samen te kijken wat we tegenkomen, elkaar op ideeen brengen enz, het natuurlijk laten ontstaan. Geen specifieke punten, wel heel leuk om uit te wisselen. Ps: ik ben op dit moment (herstellende van) een burnout, dus bij deze een slag om de arm; ik word enthousiast van de activiteit, maar kijken of t tegen die tijd al mogelijk is.
 •     09 November om 15:36 Utrecht
  Ik kan anderen leren: Wat is een sterke compositie: "Wt fotografeer je?, hoe kies je een beeld". Ik heb verstand van licht en kleur. Minder verstand van technische snufjes, ik houd wel van experimenteren. Ik zou graag leren : macrofotografie (nog weinig gedaan) Ik neem mee: mijn mobiel, met evt. voorzetcamera (wil ik uitproberen) Of : hybride camera. Ik vind het in ieder geval een leuke activiteit, omdat je elkaar inspireert tot doen.
 •     09 November om 11:38 Gelderland
  Ik neem een eigen spiegelreflexcamera mee.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<