Dit event is al begonnen/geweest.

Seizoensopening 2017 Theaters Tilburg

Seizoensopening 2017 Theaters Tilburg

Tilburg
12.45 - 22.00

Deelnemers 7 / 8

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 6 - max. 8

Deelnemers 7 / 8

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
Uitleg kosten:
De toegang is gratis. Ik heb kaarten voor theaters Tilburg gereserveerd. Zo te zien is de rest zonder reservering. Daarnaast eventuele kosten voor een drankje en/of eten.
 

Omschrijving

Het nieuwe culturele seizoen start goed! Snuffelaars, ontdekkers, en doorgewinterde liefhebbers krioelen in het gebied tussen schouwburg/concertzaal, Paradox, Factorium en de Spoorzone op zoek naar de beste tips voor komend theaterseizoen. In ónze zalen zie je opvallende previews, kun je aanschuiven bij goede muziek of genieten van teasers uit de keuken van Lucebert. Bovendien kun je op verschillende tijdstippen aansluiten bij een rondleiding.

Theaters Tilburg:
We trappen het theaterseizoen af met een propvolle middag voor snuffelaars, ontdekkers en doorgewinterde liefhebbers. Woon de muziekimprovisatie met glaswerk en cello door Jacqueline Hamelink bij, waarbij u wordt uitgenodigd om mee te doen. Vikram Mohan danst een solo (“meng emosies”) geïnspireerd op de gemengde gevoelens die mensen doorgaans niet uiten, maar zich vanbinnen opbouwen. Opera2Day geeft een preview van hun nieuwe voorstelling HAMLET en bij The Smartphone Orchestra zal de concertzaal opgelicht en muzikaal gevuld worden door talloze smartphones… Waaronder die van jou! Tot slot speelt het Onafhankelijk Toneel How to manage: een verleidelijke voorstelling over de macht en onmacht van managers.

Programma
13:00 Jacqueline Hamelink | AUDAX zaal
13:30 Vikram Mohan | schouwburg
14:00 Opera2Day | concertzaal
14:10 Smartphone Orchestra | concertzaal

Het volledige programma staat op
http://www.deopeningtilburg.nl.
Het is zaterdagmidadg en -avond. Tussendoor kunnen we wellicht ergens eten en/of drankje doen.

Wie gaat dit mee ontdekken? Ik heb 8 gratis kaarten gereserveerd voor theater Tilburg. Bij aanmelden wel graag komen of op tijd annuleren zodat iemand anders mee kan, want het zijn dus gereserveerde plekken!

Stel een vraag