Dit event is al begonnen/geweest.

Strong Viking 19 km

Strong Viking 19 km

Wijchen
09.00 - 14.00

Deelnemers 4 / 8

Plaats:
Wijchen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 8

Deelnemers 4 / 8

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 68,75
Uitleg kosten:
Kosten ticket (als we hem vroeg kopen).
 

Omschrijving

Update: er zijn nog steeds tickets voor deze startgroep, en extra teamgenoten (m/v) zijn nog altijd van harte welkom. Dus voor iedereen die nog op 'misschien' staat of nu pas bedenkt dat dit een toffe dag oplevert: kom er gerust bij!
Parcours van deze editie:
[Link verwijderd]
-----

Wat is er nou lekkerder dan buiten spelen? Heerlijk in het water springen, kruipen door de modder, klimmen over hindernissen, rennen door het bos... Maar ook jezelf enorm uitdagen om de kilometers te halen, de obstakels te doorstaan, sportieve grenzen te verleggen en soms zelfs angsten te overwinnen. Doel is samen de finish halen: met gegarandeerd een nat shirt, vieze broek, hopelijk niet teveel schrammetjes, een grote lach op ons gezicht, een portie potentiele spierpijn voor de dagen erna en een moe, voldaan en trots gevoel. Deze staat al een tijdje op m'n lijstje. Ga je mee?

We doen de Water Edition van Strong Viking, 19 kilometer, met meer dan 40 hindernissen: klein, groot, nat, modderig, soms uitdagend, soms spectaculair. Doel is samen uitlopen, snelheid is niet belangrijk, 't is niet erg als er hindernissen niet lukken (dan ben ik niet de enige haha). als het maar gezellig is. Dus dames en heren NMLK'ers: kom uit je stoel, trek je oudste sportkleren aan en doe mee!

We hebben een vroege startgroep gekozen, zodat er minder opstoppingen in het parcours zijn. Je kunt via de link een kaartje kopen voor zondag 19 juni, 'Beast - 19 km' en startgroep 'Odin - 9.40 uur'. Het is verstandig om dat meteen te doen, de kaartjes worden later duurder, en het zou jammer zijn als de startgroep al vol zit. Laat maar weten als je vragen hebt!
  •     14 May om 11:02 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     28 January om 18:16 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     27 January om 18:18 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     01 January om 14:35 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag