Dit event is al begonnen/geweest.

Suikerzoet filmfestival

Suikerzoet filmfestival

Schiedam
18.45 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 7 / 7

Plaats:
Schiedam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 5 - max. 7

Deelnemers 7 / 7

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 5,00
Uitleg kosten:
Schatting kosten drankje, afhankelijk van wat je bestelt
 

Omschrijving

Let op! Alleen bij minimale aantal deelnemers gaat dit event door. We verzamelen eerder om plek bij elkaar te hebben en kennis te maken.

Suikerzoet Filmfestival is het grootste gratis – indoor – Filmfestival van Nederland. Begonnen als een bescheiden festival voor een paar honderd liefhebbers, is het festival inmiddels uitgegroeid tot een volwassen evenement met rond de 10.000 bezoekers van binnen en buiten de stad. Er worden jaarlijks zo’n 125 films vertoond op diverse historische en verrassende locaties in het centrum van Schiedam. Iedere speelfilm wordt voorafgegaan door een korte film. Het festival kent diverse hoogtepunten zoals een openingsfeest, silent movies met live muzikale begeleiding, een korte film competitie en een Kinderfestival. Lokale singer-songwriters duiken op verscheidene locaties op om de bezoeker te entertainen. De Schiedamse horeca zorgt voor vertier rondom de filmprogrammering. De toegang is gratis.

De film, zie trailer en hieronder:
Op de drukste avond van het jaar zoekt de veeleisende chef-kok Andy Jones in zijn populaire restaurant naar de balans tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp, de eerste gasten melden zich al in het overboekte restaurant. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor werkt op het spel staat. Gefilmd in één ononderbroken, soms adembenemende, take.
  •     18 November om 18:06 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 November om 08:36 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     15 November om 08:15 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 November om 23:22 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 November om 11:56 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 November om 11:55 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 November om 11:52 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 November om 11:39 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag