Dit event is al begonnen/geweest.
Party & Nightlife

Tanghetto - Latin neo-tango en electric tango muziek

Tanghetto - Latin neo-tango en electric tango muziek

Organisator: IngridK
Amersfoort
20.00 - 23.30

Deelnemers 6 / 12

Plaats:
Amersfoort - Utrecht
Deelnemers:
Min. 5 - max. 12

Deelnemers 6 / 12

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Kosten tickets (of via WeArePublic; zie website). Consumpties voor eigen rekening.
 

Omschrijving

Lekker dansen op de muziek van Tanghetto.. wie gaat er met me mee?

En nee, je hoeft er geen tango voor te kunnen dansen, kan ik namelijk ook niet. En ja, je mag wel een genieter van lekkere muziek zijn.

Tanghetto is het veelbekroonde orkest van de Argentijnse muzikant en producer Max Masri. Winnaar van de Gardel Award en vier keer genomineerd voor de Latin Grammy Awards. Ze traden in 2002 in de voetsporen van de bekende band Gotan Project en richten zich op electro-tango en neo-tango. Tijdens hun concerten beleef je een unieke samensmelting van muziek en visuals en laten ze ons lekker dansen op de stampende sfeer van de Argentijnse Tango. Want dat is zoals de Argentijnse Tango ooit door muzikanten is bedoeld. Muziek boordevol passie, liefde en live gespeeld.

Naast de live sets zorgt DJ Coos met andere neotango muziek ervoor dat we ook niet stil hoeven te blijven staan.

Dit optreden maakt overigens deel uit van de Dutch International Tangoweek. Sinds 2019 al het grootste tangomuziek festival van Europa. Voor een breed publiek dat is samengesteld uit luisteraars, bewonderaars en dansers en waar je kunt genieten van meer dan 20 concerten en milonga’s van ruim 10 professionele orkesten.

Alvast een beetje in de stemming komen? Luister dan naar Tanghetto op Spotify:
https://open.spotify.com...TPVXOedCdwg of kijk en luister naar deze uitvoering van ‘Englishman in New York’: https://youtube.com/watc...ture=shares

Heb je een WeArePublic pas? Dan kun je gratis naar dit optreden.

WeArePublic is een culturele pas waarmee je in Nederland voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt genieten van geselecteerde cultuur, zoals festivals, theatervoorstellingen en musea.

Hoe werkt het? Wordt lid van WeArePublic via hun website. De eerste maand is GRATIS en daarna kost het abonnement 20 euro per maand tenzij je opzegt. Je krijgt een inlogcode op de website en een persoonlijke (digitale) lidmaatschap pas. Aan de ingang van FLUOR wordt jouw pas dan gescand.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag