Dit event is al begonnen/geweest.

The School of Life Festival

The School of Life Festival

Utrecht
12.00 - 19.00
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 12

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 1 - max. 12

Deelnemers 2 / 12

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 75,00
Uitleg kosten:
Reguliere tickets zijn €75,-. Helaas zijn de early bird tickets uitverkocht.
 

Omschrijving

We starten met kennismaking en een drankje bij café Het Gegeven Paard om vervolgens naar het festival om de hoek te gaan.

Na het succes van ons eerste festival vorig jaar, kan je ook in 2019 in één dag onze meest populaire programma’s van het afgelopen jaar volgen. Beleef een nieuw programma met talks van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers, maar ook met kleine workshops en intieme gesprekken. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven. Een onvergetelijke dag met de leukste mensen, drankjes en heel veel plezier.

Tijdens The School of Life Festival toveren we TivoliVredenburg om tot een marktplaats van ideeën en ontmoetingen waar je naar je eigen voorkeur en smaak kunt genieten van talks, mini-classes, gesprekken en experimenten. Over werk en carrière, liefde en relaties, kalmte en rust, vriendschap en alleen zijn, zelfkennis en verdieping, creativiteit en speelsheid. We benutten de ideeën van de Grieken, de oude Chinezen en moderne filosofen, we gaan te rade bij beroemde psychologen en psychiaters en we putten uit wetenschap, kunst en literatuur om een carrousel aan perspectieven te bieden waar je je eigen gedachten aan kunt slijpen.

Kom tot rust in de Tuin van Epicurus, stap bij de bibliotherapeut binnen met je grote vraagstukken, drapeer jezelf op de sofa bij Sigmund Freud en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken over het dagelijks leven met een biertje aan de bar.

Stel een vraag