Dit event is geannuleerd.
Eten & Drinken

GEANNULEERD: Vegan theaterdiner

GEANNULEERD: Vegan theaterdiner

Organisator: Danielle72
Leeuwarden
18.00 - 21.30

Deelnemers 10 / 10

Plaats:
Leeuwarden - Friesland
Deelnemers:
Min. 8 - max. 10

Deelnemers 10 / 10

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 52,50
Uitleg kosten:
Diner: 27,50; theater 25,00; Drankjes ter plekke betalen.
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 10 / 10

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om een avondje gezellig te tafelen en tegelijkertijd te genieten van een theatervoorstelling die zich aan/rondom onze eettafel afspeelt? Ga dan mee naar Anna en ús Heit! Willem Lodewijk van Nassau en Anna van Oranje staan centraal in een lachwekkende en geweldige theatervoorstelling over hun leven en liefde. I.t.t. wat de titel doet vermoeden, is de voorstelling gewoon in het Nederlands. Er zijn geen andere gasten aanwezig; het wordt dus een intieme privé-voorstelling alleen voor ons.

Omdat het 3-gangen diner als shared-dining wordt opgediend, heb ik afgesproken dat al het eten vegan is. Laat je verrassen!

Anna & ús Heit
Laat je meeslepen in het waargebeurde en opzienbarende liefdesverhaal tussen twee Oranjetelgen. Het verhaal dat zich afspeelt in een toepasselijk decor/theaterzaal in Leeuwarden. De plek waar de basis werd gelegd voor de monarchie!

Willem Lodewijk van Nassau (Us Heit) en Anna van Oranje waren jeugdliefdes en volle neef en nicht. De vaders (en broers), Willem van Oranje en Jan van Nassau, waren tegen een huwelijk; Willem vond het een “bloedzonde”, Jan hekelde het geldgebrek van zijn broer en het ontbreken van een bruidsschat.

Maar de liefde overwon. Willem Lodewijk werd stadhouder en bouwde voor zijn vrouw een paleis in Leeuwarden, ver weg van de rest van de familie. Maar het geluk was van korte duur. Anna stierf een paar maanden na het huwelijk.

Maar hun liefde duurt voort. Ze dolen vrolijk verder en jagen ter vermaak het publiek de stuipen op het lijf.