Recreatie & Ontspanning

Wende(s) Kaleidoscoop

Wende(s) Kaleidoscoop

Organisator: RichardCgers
Amsterdam
20.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 8

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 8

Deelnemers 2 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 43,50
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 2 / 8

Omschrijving

Pitou, Gallowstreet, Typhoon en Willeke Alberti. De eerste namen voor de komende editie van Wende’s Kaleidoscoop zijn bekend. Divers, niet in één hokje te plaatsen, dat is precies waar het bij Wende om gaat. Het complete programma wordt later bekendgemaakt, maar zal ook dit keer weer verrassend veelzijdig zijn. Wende’s Kaleidoscoop is op woensdag 11 en donderdag 12 september 2019 exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré.

Voor de eerste editie zette Wende de Nederlandse kunst en cultuur op shuffle, tot groot plezier van zowel het publiek als de vele artiesten in de piste. Geen wonder met zo’n line-up: van fanfare Die Verdammte Spielerei, DJ LudoWic en Steef de Jong met zijn eenmansoperette Orpheo, tot Paceshifters, Jeangu Macrooy en Blaudzun. Dit aangevuld met Joost Prinsen, een modeshow van David Laport, het Nationale Ballet en natuurlijk Wende zelf.

Na de succesvolle eerste editie van Wende’s Kaleidoscoop in 2018, komt Wende op 11 en 12 september 2019 met een compleet nieuw vervolg op haar festival. Soms worden dromen twee keer waar.

Wende: “Kunstvormen in elkaar laten overlopen, spanning opzoeken, nieuwe werelden ontdekken; het loopt als een rode draad door mijn leven. Carré gaf me vorig jaar al eens carte blanche om als huiskunstenaar een avond te organiseren en wegens groot succes gaan we dat dit jaar overdoen! Twee avonden waarin geweldige artiesten vanuit alle verschillende windstreken samenkomen in de piste van het mooiste theater van Nederland. Het is wederom een droom die uitkomt.”

Uitgelicht

Stel een vraag