Kunst & Cultuur

Floor Jansen (Afas Live)

Floor Jansen (Afas Live)

Organisator: RichardCgers
Amsterdam
19.30 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 10

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 10

Deelnemers 4 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 38,80
Uitleg kosten:
€ 34,00 ticket + 4,08 service kosten.
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 4 / 10

Omschrijving

Update 25-7: Als gevolg van de verlengde maatregelen kon het concert van Floor Jansen ook niet op de verplaatste datum plaatsvinden. We zijn momenteel nog op zoek naar een vervangende datum voor dit concert. Zodra we hier nieuws over hebben, worden jullie zo snel mogelijk geïnformeerd. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.
In de onderstaande videoboodschap laat Floor weten:
"Het is een uitdaging om concerten te plannen tijdens een pandemie. Natuurlijk gaan gezondheid en veiligheid voor. We hebben verschillende opties onderzocht en komen in de buurt van een goede oplossing die voor jullie hopelijk ook werkt. We werken eraan, we zijn jullie zeker niet vergeten. We komen snel met een concreet plan en hopelijk kunnen we elkaar dan binnenkort zien."


Update 2-5: I.v.m. het cornona virus word dit event mogelijk verplaatst naar een andere datum of erger: geannuleerd. Zodra deze bekend is word de activiteit verplaatst of opnieuw aangemaakt.

update 17-3:
Let op, Nieuwe datum: zondag 24 mei. (Mits het Corona virus geen roet in het eten gooit).

update 16-3:
Helaas is er nog geen nieuwe datum bekend.

Mocht de nieuwe datum voor vrijdag nog niet bekend zijn wordt deze activiteit geannuleerd. Zodra bekend wat de nieuwe datum is word deze activiteit opnieuw aangemaakt.

Wordt vervolgt.

Met vriendelijke groet,
Richard

PS; Voor verder hoop ik dat iedereen deze bijzondere tijd goed en gezond doorkomt en hopelijk gauw tot ziens in een goede gezondheid. Take Care!

update 12-3: Concert is afgelast i.v.m. het corona virus. Meer info volgt!

De metalfans wisten al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen van Nederland. Sinds kort kunnen ook de niet-metalfans zeggen dat dat absoluut het geval is. Ze heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Met Nightwish is ze op 23 en 24 november 2020 te zien in Ziggo Dome Amsterdam. Het concert op 24 november is al uitverkocht en ook voor 23 november zijn bijna alle tickets al weg. Floor is de meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland en werkte met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

Het was even schrikken voor de conservatieve metalfan toen Floor aankondigde mee te doen aan De Beste Zangers. Maar ze liet in het TV-programma haar veelzijdigheid nog maar eens zien. Van popballads tot opera en van Nederlandstalig tot Latin: Floor kan het allemaal. En eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient.

Ik heb er zin in Very Happy

Let op! Tickets verkrijgbaar via ticketswap!
https://www.ticketswap.n...fd1e58f8ba4

Stel een vraag  

<