Recreatie & Ontspanning

Wende (The song Project)

Wende (The song Project)

Organisator: RichardCgers
Rotterdam
20.30 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 36,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs incl. reservering- en boekingskosten. Let op, ongeplaceerde zitplaatsen! Hier komen de eventuele parkeerkosten + consumpties nog bij.
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 2 / 6

Omschrijving

Uitverkocht!
Tickets wellicht via ticketswap verkrijgbaar.

De voorstelling is te zien in LantarenVenster, in een intieme setting voor een publiek van maximaal 275 personen.

1 ticket heb ik ter overname.

Multitalent Wende presenteert haar nieuw Engelstalig liedprogramma in samenwerking met Royal Court Theatre voor het eerst in Nederland tijdens Operadagen Rotterdam 2020.

Wende werkt sinds de zomer van 2018 aan haar eerste internationale project The Song Project op uitnodiging van het gerenommeerde Royal Court Theatre in Londen.

The Song Project
Some things can only be sung
Royal Court Theatre staat al decennialang aan het beginpunt van de carrières van wereldberoemde (theater)schrijvers, onder wie Sarah Kane en Samuel Beckett. Samen met een volledig vrouwelijk artistiek team onderzoekt Wende in The Song Project de vraag: wat betekent het om vandaag de dag vrouw te zijn en wat wordt er van generatie op generatie doorgeven? The Song Project is vanaf 7 mei twee weken lang in Royal Court Theatre in Londen te zien. Direct aansluitend speelt Wende de voorstelling tijdens Operadagen Rotterdam 2020.

Dicht op de huid
Wende voert The Song Project bij de Operadagen uit in een kleine zaal, dicht op de huid van het publiek. Tijdens Operadagen Rotterdam 2020 kiest zij voor LantarenVenster, met een capaciteit van 275 mensen. Wende over The Song Project: ‘Dit is echt mijn droom sinds ik ben afgestudeerd: het maken van een voorstelling in het buitenland. Naar Londen gaan en in zo een prachtig theater een ontmoeting aangaan met andere interessante kunstenaars. Samen iets maken wat precies klopt.’

Wende en Operadagen Rotterdam
Wende en Operadagen Rotterdam 2020 hebben een sterke band. Wende heeft een nauwe werkrelatie met artistiek directeur Guy Coolen, die adviseerde in de totstandkoming van de veel bejubelde laatste voorstelling Mens. In 2018 ontving zij de Operadagen Award voor haar verdiensten in de wereld van opera en muziektheater.

NMLK Events

Stel een vraag