Actief & Sportief

Icekarten Special Price Experience

Icekarten Special Price Experience

Organisator: Jason
Rucphen
19.45 - 21.45
Uitgelicht

Deelnemers 8 / 8

Plaats:
Rucphen - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 6 - max. 8

Deelnemers 8 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 17,50
Uitleg kosten:
Deelname experience na aanmelden a.u.b. direct overmaken met vermelding van je NMLK naam en de vermelding Icekart
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 8 / 8

Omschrijving

UPDATE MAATREGELEN : Vooralsnog zal deze activiteit met op locatie aangepaste maatregelen en een permanente luchtverversing met verse buitenlucht op een veilige manier doorgang vinden. De maatregelen zullen geen invloed hebben op de beleving en gezellige sfeer met elkaar.

De sensatie van echt ijs onder je wielen, op volle snelheid driften door de bocht…of vlieg je uit de bocht ? Je gaat het meemaken deze avond tijdens de experience.

Met IceKarten rijd je in een speciaal omgebouwde kart door een winters landschap met sneeuw, het parcours is helemaal van echt ijs !!

In een iets wat schemerige omgeving gaan we met twee koplampen voor op de kart ons een weg banen door het parcours. Glibberen, glijden, botsen, pirouette draaien we gaan het allemaal mee maken. Bij IceKarten komt meer kijken dan alleen snelheid, het gaat juist om de techniek. Alleen door te driften kun je de kart zo strak mogelijk door de bochten over de ijsbaan sturen. De speciale banden in combinatie met de juiste drifttechniek, zorgen ervoor dat jij in de juiste lijn over de ijsbaan vliegt.
Na de eerste sessie krijgen we een evaluatie door een instructeur, en zal je merken dat de tweede sessie geheel anders gaat. Maar wie doet dat het snelste...en gaat er met de snelste tijd en de bijbehorende eeuwige roem vandoor.

De Icekarts zijn volledig elektrisch dus maken geen lawaai tijdens het rijden, oordoppen zijn niet nodig en ze trekken razendsnel op. We rijden twee sessies van 10 minuten per keer.

Je krijgt een speciaal thermopak aan en een integraal helm. Zorg er zelf voor dat je handschoenen en sportieve schoenen met een platte zool aan hebt of mee neemt.

De sessies zijn voor een speciale prijs van € 17,50 i.p.v. de oorspronkelijke prijs van € 29,95.
In verband met de Coronaveiligheid wordt de gehele ruimte permanent gezuiverd met verse buitenlucht.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<