NMLK Event

NMLK All-in Lente Paasfestival Weekend

NMLK All-in Lente Paasfestival Weekend

Organisator: NMLK weekenden
Friesland
18.00 - 12.00
Uitgelicht
Vol
Vol
Datum:
Vrijdag 02 apr - maandag 05 apr 2021 2021-04-02T18:00:00+02:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Friesland - Friesland
Deelnemers:
Vol
Vol
Leeftijd:
25 - 45 jaar
Uitleg kosten:
✔ All-in weekend met 3 overnachtingen in luxe comforthuisjes
✔ Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) en tussendoortjes
✔ Alle (alcoholische) drankjes en verse sapjes
✔ Alle activiteiten en 1,5 meter feestjes op ons park
✔ Gebruik van alle faciliteiten en nieuwe gezamenlijke ruimtes op ons park
✔ Inclusief €25 boekingskosten.
✔ Gelijke man/vrouw (max 60/40)
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Omschrijving

 

Filmpje NMLK Paasweekend 2019

CORONAPROOF
  • Het programma tijdens dit lente festival weekend in april is aangepast aan het 1,5 meter protocol.
  • We hebben diverse Corona-maatregelen genomen zoals extra hygiëne, 1,5 meter-regel, buitenactiviteiten en splinternieuwe sfeervolle groepsruimtes met het nieuwste ventilatiesysteem.
  • Slapen doe je op 1,5 meter in vrijstaande luxe 6/8 persoons comforthuisjes met 2 badkamers. 
  • Mochten wij dit weekend vanwege Corona toch moeten annuleren, dan krijg jij altijd gegarandeerd je geld terug

 

VERNIEUWD! SPLINTERNIEUWE GEZAMELIJKE LUXE RUIMTES EN LUXE COMFORTHUISJES. 
Lentekriebels? En zin om op een relaxte manier andere Nieuwe Mensen te ontmoeten? Dan is dit weekend echt iets voor jou. De setting is al heel bijzonder. Een weekend op een 11 hectare groot vakantiepark waar sports, spel, food, pleasure en friends samenkomen. Met leeftijdsgenoten (evenveel mannen als vrouwen) genieten van een all-in actief en relaxed weekend in een schitterende omgeving. En je hoeft helemaal nergens aan te denken want dit weekend is all-in. 


GROOTS & INTIEM
  
Je beleeft dit weekend samen met max 60 Brand New People (vrienden welkom) op een 11 hectare groot vakantiepark. Dat klinkt misschien massaal, maar door de opzet van dit weekend op een groot uitgestrekt park met meerdere grote splinternieuwe gezamelijke ruimtes met vele mogelijkheden is het gegarandeerd mogelijk om elkaar in kleine groepjes (ook op 1,5 meter) te ontmoeten. Buiten wacht je nog een traktatie. De prachtige bossen en de glooiende landschappen die grenzen aan ons park: de frisse boslucht en de vele activiteiten! De bijzondere opzet maakt dit weekend daarom groots, maar niet grootschalig. En vreemden worden in korte tijd bekenden voor je.

Petra89: "Ik heb ontzettend genoten van dit superleuke weekend!!!!!!! Iedereen enorm bedankt Very Happy!"
 

Ruud18: "Alle bedankt voor het leuke weekend! Met een grote glimlach denk ik terug aan het weekend! Nogmaals dank"


VRIJSTAANDE COMFORTABELE ACCOMODATIES
(1+2 pers kamers)
Dit jaar maken we gebruik van de luxere vrijstaande 6/8 persoons comfortabele woningen met 2 badkamers. Met op de twee persoons slaapkamers gegarandeerd meer dan 1,5 meter ruimte tussen de bedden. Je bent dus verzekerd van een goede nachtrust zonder geluidsoverlast. Er is een beperkt aantal 1 persoonskamers beschikbaar tegen meerprijs.


ALL-IN
🌻 LENTE PAASFESTIVAL WEEKEND 

✔ Lang all-in Paasweekend met 60 leeftijdsgenoten op 11 hectare groot vakantiepark op 1 uur rijden vanaf Amsterdam.
✔ Leeftijd:sgenoten in de leeftijd 25-39/45 jaar met gelijke man-vrouw verdeling.
✔ Overnachten in luxe 2-pers kamers met 1,5 meter afstand in vrijstaande COMFORT huisjes.
    Beperkt aantal 1 persoonskamers tegen meerprijs (mits beschikbaar). 
Splinternieuwe schitterende binnenruimtes met het nieuwste ventilatiesysteem.
Alle activiteiten en 1,5 meter feestjes op ons park. En warme paasvuurtjes.
Alle dagen kraakvers ontbijt, lunch, diner, heerlijke tussendoortjes, fruit, enz.

Alle drankjes (incl. alcoholische, zoals bier, wijn, rum, Licor 43, wodka, gin, maar ook koffie, thee, sapjes en fris).
 Alle bed linnengoed: Je hoeft dus niets mee te nemen.
✔ Extra Corona-maatregelen zoals extra hygiëne, 1,5 meter-regel en splinternieuwe groepsruimtes.
✔ Inclusief € 25 Boekingskosten.
✔ Het weekend start vrijdagavond 18.00 - 21.00 uur en duurt tot maandagmiddag 12.00 uur. 🎪 INCLUSIEF EVENTS: 
Ook all deze activiteiten zijn ook inclusief. Niets moet alles mag.

✔ Bootcamps 🧘Yoga 🦍Apenkooien 🥎 Twister ✔ Volleyballen ✔ Bubbelvoetbal ⚽Bubbel en normaal voetballen 🎾Tennissen 🛶 Kanoen 🔫Lasergamen 🚶🏾Boswandelingen ✔ 1,5 meter Dansavonden 🎧 3 kanaals Silent Disco  🎱 Pooltafel 🏒Ijshockey ✔Tafelvoetbal 🏓Ping Pong 🔥Paasvuren, 🎬 Films 🥳 Vele unieke feestjes en meer.Jeannet: "Team NMLK bedankt voor de goede organisatie en compliment ook aan de keuken. Ik heb kennis gemaakt met hele leuke, interessante, mensen. Verder genoten van het sporten, en de gezellige sfeer"

Stefan: "Beste nieuwe mensen, heel erg bedankt voor het geweldige sportieve en gezellige weekend! Persoonlijk heb ik met een aantal nieuwe mensen hele bijzondere gesprekken mogen voeren.Fleur1983: "LEUK was het!!!!! Via deze weg ook nog even enorme dank naar alle organisatoren en medewerkers!!"

Martin1971: "Was een super weekend. Erg naar me zin gehad en leuke nieuwe mensen gesproken"


ZELF VERZORGEN
- Vervoer (99% reist samen via NMLK Community)
- Alle kosten die je maakt buiten ons vakantiepark

 
DE 11 VOORDELEN VAN EEN NMLK WEEKEND

 1. In korte tijd leer je veel Nieuwe Mensen kennen. Je bent er even helemaal uit. Een uitje van een paar dagen in een andere omgeving voelt als een mini-vakantie.

 2. Tijdens een NMLK weekend wordt er veel gedeeld. Eten, drinken, verhalen, grappen, ervaringen, dance moves. Ook tijdens het vervoer, want 90% reist samen. Dat werkt altijd. Als je bent aangemeld plaats je een reactie en de voorpret kan beginnen. Veel vriendschappen voor het leven zijn vaak tijdens een carpool al begonnen.

 3. Informeel sfeertje. 80% kent nog niemand op het moment dat ze zich aanmelden voor dit weekend. Je ontmoet Nieuwe Mensen die het leuk vinden om ervaringen te delen. Vreemden worden in korte tijd bekenden voor je.

 4. Alles is uitstekend verzorgd. Van ontbijt tot diner: de catering wordt verzorgd door onze eigen koks. Opvallend: NMLK besteedt veel aandacht aan de aankleding en sfeer van de gezamelijke binnen- en buitenruimtes. 

 5. De 6/8 persoons comforthuisjes staan vrijstaand in ons park. Dus je bent verzekerd van een goede nachtrust zonder geluidsoverlast.  

 6. Makkelijk. De reistijd is kort, de koffer is snel ingepakt.

 7. Een paradijs voor nieuwsgierige mensen. Je deelt veel met elkaar. En je doet nieuwe ervaringen op. Zo zul je zien dat we  meer overeenkomsten met elkaar hebben dan dat je misschien vooraf had gedacht.

 8. Vrijheid-blijheid. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Je haakt aan als je zin hebt, maar niets moet. Je kunt bijvoorbeeld ook lekker in de jacuzzi gaan liggen of een spelletje spelen.

 9. Veel hoger opgeleide single leeftijdsgenoten, maar geen dating en de daarbij horende sfeer.

 10. Privacy en transparantie: Je ziet vooraf wie er meegaan. Geen verassingen. En alle foto's en reacties zijn alleen zichtbaar voor deelnemers aan dit weekend.

 11. Annuleren kan gratis tot 4 weken voorafgaand aan dit weekend m.u.v. 25 euro administratiekosten. Je toegangscode (ticket) is daarna bij verhindering overdraagbaar gratis over te dragen aan een NMLK-lid in dezelfde leeftijdscategorie, dus geen annuleringskosten. Dit voordeel heb je omdat je NMLK lid bent.
   

 

Reacties deelnemers NMLK Weekenden. Gemiddeld cijfer 9.2. 

 
Martin1971: "Was een super weekend. Erg naar me zin gehad en leuke nieuwe mensen gesproken. Helaas geen persoonlijk afscheid kunnen nemen van mijn huisgenoten op nummertje 22. Mochten jullie dit lezen, was tof. Jullie waren gezellige medebewoners. De workshops waren leuk om te doen en de sfeer eveneens: laagdrempelig!" 
 

Jessica: "Bedankt NMLK-team voor dit super leuke weekend. Was Top georganiseerd! " 
 
Charlotte:  "NMLK-team: bedankt voor het weekeinde, goed georganiseerd, leuke activiteiten en qua eten ook top voor elkaar!!!" 
 

Doortje: "Leuke activiteiten ...heerlijk gegeten ...gezellige mensen met mooie verhalen ...leuke gesprekken gehad. Dikke pluim voor alle mensen die dit evenement tot in de puntjes hebben verzorgd ...dank je wel " 

Rob "Ik heb genoten van een geweldig goed en tot in de puntjes verzorgd weekend.. waanzinnig wat jullie hebben neergezet als team... complimentjes !! " 
 

Richard: "Bedankt voor het spectaculaire weekend" 
 
Klaas-Jan30: "Wat een briljant gezellig weekend met zo veel leuke mensen in een goeie sfeer! Bedankt voor de perfecte organisatie door de gedreven en nimmer aflatende crew!!" 
 

Sabryna:  "Wat een TOPweekend! Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Aan de organisatie: enorme pluim voor jullie harde werk; dat was aan alles te merken. En wat een overheerlijke maaltijden" 
 

Pieter:  "Wat een geweldig feest was dit weekend. Goed georganiseerde activiteiten....heel veel leuke mensen en het eten was geweldig !!!!!!!" 
 

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<