Dit event is al begonnen/geweest.


  • HBO+ waterfun weekend
  • Suppen, zeilen, waterskieen, waterfietsen , kajakken en meer..
  • Tot 1 juni plekken in vakantiehuisjes.

Kunst & Cultuur

Wende--Wildernis (Amphion)

Wende--Wildernis (Amphion)

Organisator: RichardCgers
2e organisator: Deva
Doetinchem
20.00 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 10

Plaats:
Doetinchem - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 10

Deelnemers 3 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 32,50
Uitleg kosten:
Ticketprijs incl 1 consumptie (incl. Servicekosten (€3,00). Hier komen de kosten eventuele andere kosten bij. (parkeren, drankjes etc)
 


  • HBO+ waterfun weekend
  • Suppen, zeilen, waterskieen, waterfietsen , kajakken en meer..
  • Tot 1 juni plekken in vakantiehuisjes.

Deelnemers 3 / 10

Omschrijving

Update 23-2:
ALGEMENE CORONAMAATREGELEN ALLE LOCATIES
> Alle maatregelen vervallen met ingang van 25 februari. Er is geen coronacheck, geen 1,5 meter afstand en geen mondkapjesplicht.

THEATER
> Maximale bezetting van de zalen is weer mogelijk.
> Het kan zijn dat gekozen stoelnummers door verplaatsingen in het verleden niet langer van toepassing zijn. Je huidige tickets blijven gewoon geldig. Heb je tickets voor een theatervoorstelling in de komende periode? Je ontvangt een dag voor je voorstelling een servicemail met specifieke informatie.
> De bar is vooraf en na afloop van de voorstelling geopend. Als de voorstelling een pauze heeft, kun je dan je je inbegrepen pauzedrankje afhalen. Anders staat deze na afloop voor je klaar.
***********************************************************************


WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag