Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Its a kind of Magic

Its a kind of Magic

Organisator: Caroline73
Rotterdam
15.00 - 20.45
Uitgelicht

Deelnemers 12 / 12

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 12

Deelnemers 12 / 12

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
hapje drankje
 

Omschrijving

Op 1 november 2022 bestaat Kunsthal Rotterdam dertig jaar!

Dit vieren ze in het laatste weekend van oktober samen met jou met een 30 uur durend feest.

Ik heb 10 kaartjes gereserveerd voor:
Toegang met museumjaarkaart /vriendenloterij. Als je niet in bezit bent van een MJK maar wel een Rotterdampas hebt stuur dan een bericht. Als je beiden niet hebt maar wel een kaartje wil kopen, ook graag melden. Het kaartje is het hele weekend geldig.

Daarnaast heb ik kaartjes voor:
17.30 - 20.30 Joy met Bas Kosters
Dit is een workshop van de extravagante kunstenaar en modeontwerper Bas Kosters, rondom zijn thema JOY. Je gaat in drie stappen op zoek naar wat geluk voor jou betekent, en hoe dit eruit ziet. Duik diep in de wereld van Bas Kosters.

21:00 - 02:00 The Perfect Night
Tijdens The Perfect Night, in samenwerking met Operator, geniet je van een live talkshow vanuit de tentoonstelling Wonderful Things. Aan tafel onder meer Joris Suk en Tessa de Boer van Maison the Faux, de ontwerpers van de tentoonstelling Wonderful Things. Ook zijn er performances en natuurlijk dj’s in het Kunsthalcafé.

Extra
Alle hallen zijn tot 21.00 uur open tijdens deze speciale avondopenstelling. Ontdek maar liefst zeven verschillende tentoonstellingen, waaronder Tim Walker: Wonderful Things, Home is where the Art is en Women in Design. Ook zijn er instaprondleidingen en kun je genieten van drankjes, hapjes en dj's in het Kunsthalcafé.

Kortom: er is van alles te doen. The perfect night is optioneel, Die heb ik erbij gezet omdat we dan nog wat kunnen drinken.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag