Actief & Sportief

Introductie (kick)boksen

Introductie (kick)boksen

Organisator: RichardCgers
's-Hertogenbosch
11.30 - 13.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 16 (min. 10)

Plaats:
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 10 - max. 16

Deelnemers 6 / 16 (min. 10)

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 29,00
Uitleg kosten:
Deelname introductie incl. BTW + zaalhuur
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 6 / 16

Minimaal 10

Omschrijving

Deze introductie is voor iedereen 'te doen'.

Wellicht heb je films gezien als: “Rocky”, “Million dollar baby”, “Ali”, “Kickboxer”, “The Quest” of “Kickboxer”. En heb je na het zien van deze films wel eens gedroomd of jezelf af gevraagd hoe het zou zijn om in een boksring te staan en wat er allemaal komt kijken bij deze vormen van Sport.

Deze 2 sporten dragen bij aan een gezond, atletisch lichaam met een ideaal gewicht! Na een zware training zit je nog 12 tot 24 uur maximaal in jouw vetverbranding! Verder zijn het eervolle sporten en serieus de moeite waard om eens een keer uit te proberen!
Bij deze sporten word gewerkt aan jou: Coördinatie, Lenigheid, uithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid. En buiten dat het goed voor jou is draagt het bij aan jouw zelfvertrouwen, reactievermogen, doorzettingsvermogen en natuurlijk leer jij jouzelf beter te verdedigen.

Tijdens deze introductie leren we op een laagdrempeligere manier wat de verschillen zijn tussen boksen en kickboksen. Zelf weet je misschien al wat kleine verschillen tussen deze 2 sporten te bedenken (handschoenen: ja/ nee, trappen: ja, nee, elle bogen: ja/ nee) En natuurlijk gaan we ook wat basistechnieken zelf uitproberen.

Schroom niet aan meld jezelf aan! Het is namelijk een leuke sport waarbij het de bedoeling is om de ander te raken zonder zelf te geraken. Dat klinkt redelijk gemakkelijk maar je zult al snel ontdekken dat er erg veel bij komt kijken.
Ik zie jou graag bij deze leuke, sportieve en educatieve introductie.

Mocht je vragen hebben over deze sporten dan kun je ze juist tijdens deze introductie stellen.

Tot dan Very Happy

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag