Dit event is al begonnen/geweest.

Literair Cafe Marcel van Roosmalen

Literair Cafe Marcel van Roosmalen

Veldhoven
14.00 - 17.00
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 7

Ladies only
Plaats:
Veldhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 7

Deelnemers 4 / 7

Ladies only
Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 12,50
Uitleg kosten:
Kaartjes kunnen gekocht worden. Zelf heb ik rij 5 stoel 13 gekocht. Probeer een kaartje te kopen in de buurt dan zitten we gezellig bij elkaar.
 

Omschrijving

Hij gold lang als een geheimtip voor iedereen met een goed gevoel voor humor. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een mediapersoonlijkheid met succesvolle podcasts, talkshow, columns en boeken. Op zondag 11 juni is hij te gast bij Literair Café Veldhoven: Marcel van Roosmalen.

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Hij is Druktemaker in De Nieuws BV op Radio 1 en maakt samen met Gijs Groenteman de talkshow ‘Media Inside’ en de podcast ‘Weer Een Dag’. Daarnaast is hij columnist voor NOS Studio Sport en NRC Handelsblad, schrijver voor onder meer Hard Gras en De Correspondent en auteur van de #1 bestseller ‘Theo Janssen: Marcel van Roosmalen op pad met de dikke prins’ (2019).

Hij schreef ook verschillende reportagebundels, waaronder ‘Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt’, ‘Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt’ en ‘Nederland onder het systeemplafond’. Of hij nu de winterpresentatie van de EO bezoekt of verslag doet vanaf het hondenpoepsymposium onder het systeemplafond van het NBC Congrescentrum in Nieuwegein: niets of niemand wordt ontzien, ook hijzelf niet. De vuistdikke bundel ‘Totaal’ (2022) bevat zijn beste reportages van de afgelopen twintig jaar.

Marcel van Roosmalen wordt geïnterviewd door Mark van der Linden (Veldhoven, 1992), eigenaar van De Literaire Speelgoedwinkel. Boekhandel Bruna Veldhoven zorgt voor de boekverkoop en er is een signeersessie.

Over Literair Café Veldhoven
Gemoedelijk, inspirerend en verrassend: dat zijn de kenmerken van Literair Café Veldhoven. Het evenement beleefde sinds de start in 2018 al 15 edities met onder andere Herman Pleij, Griet Op de Beeck, Wim Daniëls en Lale Gül.
Literair Café Veldhoven is een samenwerking van de Bibliotheek Veldhoven, Bruna Veldhoven, Museum ’t Oude Slot en Theater de Schalm.

Natuurlijk naderhand een drankje. Wie gaat er gezellig mee
 •     04 June om 22:10 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     05 April om 16:19 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     18 March om 11:06 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     16 January om 18:01 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag